General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Biz de liseliyiz :D Lise 3

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Lisenin tadını çıkarmaya bak :D
Tadını nasıl çıkartıcaz yav babam tepemde hafta sonları git çalış diyo part time annem ders çalışmaktan öl diyo :D Karamboldeyim hiçbirini dinlemiyom ara ara ders çalışıyorum yeter bana günlük ders tekrarı günlük test tamam :DO değilde bu telde kesin şu oyunu oynamalısın dediğiniz oyunlar varmı bendekiler (mc4-asp8-wild blood-dead tri-dark aven-eternity warri-kelime oyunu :D)

Peocawe

Peocawe

Üye
Tadını nasıl çıkartıcaz yav babam tepemde hafta sonları git çalış diyo part time annem ders çalışmaktan öl diyo :D Karamboldeyim hiçbirini dinlemiyom ara ara ders çalışıyorum yeter bana günlük ders tekrarı günlük test tamam :D

Fazlasıyla yeter o :D benim ne tekrar ne test alışkanlığım vardı :D

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
TheOldBros

TheOldBros

Üye
Fazlasıyla yeter o :D benim ne tekrar ne test alışkanlığım vardı :D
benimde yokta ufaktan başladık :D bugun hiç bakmadım mesela kuzenimin xperia sına oyun yuklucem de bizim telefonlardaki kurma mantığı bunda olur inşallah

Peocawe

Peocawe

Üye
benimde yokta ufaktan başladık :D bugun hiç bakmadım mesela kuzenimin xperia sına oyun yuklucem de bizim telefonlardaki kurma mantığı bunda olur inşallah

Cwm var ise olur. Yoksa biraz zorlar :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
cem iyi misin, bi su iç :) bende diyorum bu ne diyor program her androidde farklı olsaydı ohhooo :D

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

NedenLan

Üye
fotoğraf çekerken bi flaşhı açamadım ya neden nasıl açılıyor bilen var mı orjinal rom.

• Beğen

NedenLan

Üye
oldu teşekkürler iksi birden neden açık olmuyor ki

NedenLan

Üye
  • Beğen
Buğra

Buğra

Admin