hayırlısıBen ikinci defa hazırlanıyorum![]()
hey gidi günlerBiz de liseliyizLise 3

Tadını nasıl çıkartıcaz yav babam tepemde hafta sonları git çalış diyo part time annem ders çalışmaktan öl diyoLisenin tadını çıkarmaya bak![]()
Karamboldeyim hiçbirini dinlemiyom ara ara ders çalışıyorum yeter bana günlük ders tekrarı günlük test tamam
O değilde bu telde kesin şu oyunu oynamalısın dediğiniz oyunlar varmı bendekiler (mc4-asp8-wild blood-dead tri-dark aven-eternity warri-kelime oyunu
)Tadını nasıl çıkartıcaz yav babam tepemde hafta sonları git çalış diyo part time annem ders çalışmaktan öl diyoKaramboldeyim hiçbirini dinlemiyom ara ara ders çalışıyorum yeter bana günlük ders tekrarı günlük test tamam
![]()
benim ne tekrar ne test alışkanlığım vardı 
benimde yokta ufaktan başladıkFazlasıyla yeter obenim ne tekrar ne test alışkanlığım vardı
![]()
bugun hiç bakmadım mesela kuzenimin xperia sına oyun yuklucem de bizim telefonlardaki kurma mantığı bunda olur inşallahbenimde yokta ufaktan başladıkbugun hiç bakmadım mesela kuzenimin xperia sına oyun yuklucem de bizim telefonlardaki kurma mantığı bunda olur inşallah

Cwm var ise olur. Yoksa biraz zorlar![]()
Oyun yükleme ve cwm?!?? Ne alaka? Oyun yüklemelerinde root'a bile gerek yok, kaldı ki cwm...
çok özür diliyorum 
cem iyi misin, bi su içbende diyorum bu ne diyor program her androidde farklı olsaydı ohhooo
![]()

fotoğraf çekerken bi flaşhı açamadım ya neden nasıl açılıyor bilen var mı orjinal rom.
basıyorum off ta takılı değişmiyor reisKamerayı aç sağ tarafta yıldırım işareti var ona tıklayarak açıyosun
basıyorum off ta takılı değişmiyor reis
oldu teşekkürler iksi birden neden açık olmuyor ki

ışıklı ortamda hdr karanlıkta flaş takılacaz o zaman,çok teşekkürler.hdr ışık dengeleme ile alakalı bir şey olduğu için flaş ile çakışıyor olabilir.![]()
Lewa os v2 cikti arkadaslar buglar duzeltildi