Peocawe
Üye
Kılıfı neden sorun yapıyorsunuzki gg gibi sitelerden uygun fiyata istediğinz türde kalitede alabilirsiniz.
kredi kartı kullanmıyorum ve deneyipte almak istiyorum hocam.
Kılıfı neden sorun yapıyorsunuzki gg gibi sitelerden uygun fiyata istediğinz türde kalitede alabilirsiniz.
İkitelli![]()
gerçi ankara da da vardır illaha ki ama araştırmak gerek.Uygulamalar sd kartta ise widgetler gozukmez.dahiliye tasiyin cikar widgetler![]()

Evet sizde haklısınız. Ben yıllardır bu şekilde alışveriş yaptığım için ve çok şükür kalitesiz ürünlerle karşılamadm hiç o yüzden neti tercih ediyorum. Yani tercih meselesi elbet, sadece öneriydikredi kartı kullanmıyorum ve deneyipte almak istiyorum hocam.
Evet sizde haklısınız. Ben yıllardır bu şekilde alışveriş yaptığım için ve çok şükür kalitesiz ürünlerle karşılamadm hiç o yüzden neti tercih ediyorum. Yani tercih meselesi elbet, sadece öneriydi![]()

Öylede olabilir tabiYa da kredi kartım olmadığı için bahane buluyorum kendime![]()

Kablosuz dogrudan baglantı nedir ? tvye bağlayamıyorum yardımcı olun ? kumanda olarak kullanabiliyorum ama görüntüyü aktaramiyorum
Arkadaşlar Lewa Os v1 romu çıktıkurmanızı tavsiye ederim şahane olmuş

Link ver bakalım.Arkadaşlar Lewa Os v1 romu çıktıkurmanızı tavsiye ederim şahane olmuş
Birakan mi yapti baskasimiArkadaşlar Lewa Os v1 romu çıktıkurmanızı tavsiye ederim şahane olmuş
Müdür inceledim ben romu güzl görünüyor ama ram kullanımı nasıl, sistemi yorar mı faydası, zararı eksiği nelerdir? Senden duymak isterim.Arkadaşlar Lewa Os v1 romu çıktıkurmanızı tavsiye ederim şahane olmuş
Bos ram 600mb civarinda. Rom ucuyor zaten cok hizli. Pili bugun test edecegim. 2 ufak bug var oda yaziyorMüdür inceledimte romu güzl görünüyor ama ram kullanımı nasıl, sistemi yorar mı faydası, zararı eksiği nelerdir? Senden duymak isterim.
zaten 2 bugu var 1 tanesini başka müzik çalar kurarak çözersiniz diğeride dahili hafızayı görmüyor.buglar düzeltilirse bi denerim teşekkürler.
zaten 2 bugu var 1 tanesini başka müzik çalar kurarak çözersiniz diğeride dahili hafızayı görmüyor.
ben yükledim bunlar küçük 2 bug