General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

sparrov61

Üye
Netten almayı düşünüyorum

• Beğen
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
kredi kartı kullanmıyorum ve deneyipte almak istiyorum hocam.
Evet sizde haklısınız. Ben yıllardır bu şekilde alışveriş yaptığım için ve çok şükür kalitesiz ürünlerle karşılamadm hiç o yüzden neti tercih ediyorum. Yani tercih meselesi elbet, sadece öneriydi ;)

Peocawe

Peocawe

Üye
Evet sizde haklısınız. Ben yıllardır bu şekilde alışveriş yaptığım için ve çok şükür kalitesiz ürünlerle karşılamadm hiç o yüzden neti tercih ediyorum. Yani tercih meselesi elbet, sadece öneriydi ;)

Ya da kredi kartım olmadığı için bahane buluyorum kendime :D

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Kablosuz dogrudan baglantı nedir ? tvye bağlayamıyorum yardımcı olun ? kumanda olarak kullanabiliyorum ama görüntüyü aktaramiyorum

maktama

maktama

Üye
Kablosuz dogrudan baglantı nedir ? tvye bağlayamıyorum yardımcı olun ? kumanda olarak kullanabiliyorum ama görüntüyü aktaramiyorum

Kablosuz doğrudan bağlantı wifi-direct olarak geçer samsung telefonlarda da. Destekleyen telefonlar arası direkt olarak(modeme falan gerek olmadan)wifi üzerinden çok hızlı paylaşım yapabilirsiniz. Bluetooth paylaşımın çok çok hızlısı yani.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşlar Lewa Os v1 romu çıktı :) kurmanızı tavsiye ederim şahane olmuş

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç. ve Dede
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Arkadaşlar Lewa Os v1 romu çıktı :) kurmanızı tavsiye ederim şahane olmuş
Müdür inceledim ben romu güzl görünüyor ama ram kullanımı nasıl, sistemi yorar mı faydası, zararı eksiği nelerdir? Senden duymak isterim.

• Beğen
Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
Arkadaslar discoverymde kamera arada sirada beyaz bir yere tutunca pembelesiyo neden boyle normal bir yeri cekince pembelesme sorunu yok

Buğra

Buğra

Admin
Müdür inceledimte romu güzl görünüyor ama ram kullanımı nasıl, sistemi yorar mı faydası, zararı eksiği nelerdir? Senden duymak isterim.
Bos ram 600mb civarinda. Rom ucuyor zaten cok hizli. Pili bugun test edecegim. 2 ufak bug var oda yaziyor

• Beğen
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
buglar düzeltilirse bi denerim teşekkürler.

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
Lewa os hızlı ve akıcıdır ama arayüzü bana pek samimi gelmiyor :D

Buğra

Buğra

Admin
  • Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
zaten 2 bugu var 1 tanesini başka müzik çalar kurarak çözersiniz diğeride dahili hafızayı görmüyor.
ben yükledim bunlar küçük 2 bug

Hafıza kartı olmayanlar ne yapıcak Buğra bey :ehe

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç. ve Buğra

Üst Alt