Bende inşallah pazartesi alıyorum mavi istemiştim adam bulamamış siyah alıyorum![]()

Tartismasiz hepsi guzel ama siyah renkli olanlarda bi asalet var bana goreHepsi çok güzel![]()

Tartismasiz hepsi guzel ama siyah renkli olanlarda bi asalet var bana gore![]()

Beyazda cok guzel benceBeyaz renkli disco ya siyah kılıf yakışırmı acaba yada yokmudur şu cihazı siyaha çevirmenin yolu

Bayide bi tek beyzı kalmıştı bende birdaha bulamam gmd yi diyerek aldım şimdi bütün telefoncular getirmiş telefonun ününü duyarak her rengi bulunuyor simsiyah discoları gördükçe içim gidiyorBeyazda cok guzel bence![]()
Bayide bi tek beyzı kalmıştı bende birdaha bulamam gmd yi diyerek aldım şimdi bütün telefoncular getirmiş telefonun ününü duyarak her rengi bulunuyor simsiyah discoları gördükçe içim gidiyor
Beyazların arka plastiği yumuşaklık hissi veriyor mu? Siyahların ki mat gibi el terletmeyenlerden. Diğer renkler S3 tarzı normal plastik sanırsam doğru mu hocam?

Uygulamalar sd kartta ise widgetler gozukmez.dahiliye tasiyin cikar widgetlerBeyler yeni eklediğim programlarla felan widget ekleyemiyorum nedendir acaba bi bilen var mı??

Orjinal kulaklığını beğenmedim ben en kısa zamanda creative ep630 alıcamO bu degilde dts ile bass i sona cekince orjinal kulakliginda felaket tat veriyor. Hala beynimin icinde 5+1 var gibi hissediyorum![]()
Orjinal kulaklığını beğenmedim ben en kısa zamanda creative ep630 alıcam