General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

cunun08

Üye
Benide ekleyin mavi renk

sparrov61

Üye
Bende inşallah pazartesi alıyorum mavi istemiştim adam bulamamış siyah alıyorum :)

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Beni eklesenize loo mavi :)

Mufche

Mufche

Üye
Ayın 11inde bende alıyorum inşallah:)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Beyaz renkli disco ya siyah kılıf yakışırmı acaba yada yokmudur şu cihazı siyaha çevirmenin yolu

Ali58_58

Ali58_58

Üye
discoveryler size custom rom çıkartmışlar touchwiz arayüzlü bayıldım yükelmenizi tavsiye ederimperfromans iyileştirmeleride vardı ve geliştiricilerde türktü

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Beyazda cok guzel bence:)
Bayide bi tek beyzı kalmıştı bende birdaha bulamam gmd yi diyerek aldım şimdi bütün telefoncular getirmiş telefonun ününü duyarak her rengi bulunuyor simsiyah discoları gördükçe içim gidiyor

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Bayide bi tek beyzı kalmıştı bende birdaha bulamam gmd yi diyerek aldım şimdi bütün telefoncular getirmiş telefonun ününü duyarak her rengi bulunuyor simsiyah discoları gördükçe içim gidiyor

Beyazların arka plastiği yumuşaklık hissi veriyor mu? Siyahların ki mat gibi el terletmeyenlerden. Diğer renkler S3 tarzı normal plastik sanırsam doğru mu hocam?

BaranASYA

BaranASYA

Üye
La beni de ekleyin mavi :)

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Beyazların arka plastiği yumuşaklık hissi veriyor mu? Siyahların ki mat gibi el terletmeyenlerden. Diğer renkler S3 tarzı normal plastik sanırsam doğru mu hocam?

Maviyle siyah mat sadece beyaz senin dediğin gibi s3 ler gibi kaygan.Bide böyle g2 deki çift tıklamayla kilit açmamızı sağlayacak bir uygulama var mı?İncelemede görünce çok canım çekti :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Beyler yeni eklediğim programlarla felan widget ekleyemiyorum nedendir acaba bi bilen var mı??

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Peocawe

Peocawe

Üye
O bu degilde dts ile bass i sona cekince orjinal kulakliginda felaket tat veriyor. Hala beynimin icinde 5+1 var gibi hissediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: sparrov61 ve Özkan Ç.
DalvikCache

DalvikCache

Üye
O bu degilde dts ile bass i sona cekince orjinal kulakliginda felaket tat veriyor. Hala beynimin icinde 5+1 var gibi hissediyorum :D
Orjinal kulaklığını beğenmedim ben en kısa zamanda creative ep630 alıcam

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Üst Alt