General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

cunun08

Üye
Bulamadım. Fabrika ayarlarına nasıl geri yükleyebilirim. Yardım edecek yok mu.

Son düzenleme:
basri111

basri111

Üye
Ayarlar-yedekle ve sıfırla-fabrika verilerini sıfırla

Buğra

Buğra

Admin
Gelistiricisi rom yapmayi biraktimi ??
Evet artık bıraktığını soyledi ve tüm rom linklerini vs her şeyi kaldırdı sildi. ama bugün akşam yada yarın son bir kez serviste yüklenen temiz orjinal romu yayınlayacak.

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Evet artık bıraktığını soyledi ve tüm rom linklerini vs her şeyi kaldırdı sildi. ama bugün akşam yada yarın son bir kez serviste yüklenen temiz orjinal romu yayınlayacak.
Stock rom mu ?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
TheOldBros

TheOldBros

Üye
Telefon kapaliyken alarm caliyomu ??

the_jolly

the_jolly

Üye
Telefon kapaliyken alarm caliyomu ??
Uygulama yüklemeden çalan varmı?:alkis
Telefonu alırken kutusundan kaçıncı part olduğunu anlıyabilirmiyiz ?
hayır anlayamazsınız kulaklık ve şarj aletinden anlaşılıyor
Haci bende simdi sandisk ultra android class 10 16 gb sd aldim allahtan telefon c10 destekledi tasinabilen tum uygulamalari tasidim telefonu yeniden baslattim ucuyo swap ne oluyo ??
Kaça aldınız hafıza kartını

• Beğen
the_jolly

the_jolly

Üye
ben 16gb class10 sandisk 40tl almıştım :spr
TeşekkürlerArkadaşlar pc suite olarak ne kullanıyorsunuz ben Wondershare android pc suite kullanıyorum fakat demo ve türkçe değil full ve türçesi olan varsa paylaşsın lütfen

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Uygulama yüklemeden çalan varmı?:alkis
hayır anlayamazsınız kulaklık ve şarj aletinden anlaşılıyor
Kaça aldınız hafıza kartını
Tamam. Telefonu alırken kaçıncı part olduğunu öğrenmek için kutuya bakmamıza izin verirlermi?

the_jolly

the_jolly

Üye
Arkadaşım anlamak için kutuyu açman lazım kimse buna izin vermez hem ayrıca için rahat olsun peynir ekmek gibi satılan cihazın 1. ve 2. sine denk gelmen kötü şansın yoksa neredeyse sıfır.

Peocawe

Peocawe

Üye
arkadaşlar cwm kuran var mı? bana yardımcı olabilir mi birisi?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Sizde hafıza kartı ile sorun yaşıyor musunuz ? Eğer yaşıyorsanız fix bulabildiniz mi ?
nasıl bi sorun? ben team 16gb class 10 kullanıyorm kendi hafızası gibi hızlı ve sıkıntı yk

• Beğen
Tepkiler: crayz98

crayz98

Üye
Sandisk kartlarda sorunlar oluyor hocam.

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bende sandisk class 10 var 16 gb hiç bir bir sorun yok hafızanın yetmemesi dışında şimdiden 3 gb yer kaldıBana 32 lik lazımda çok para ya

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Sandisk kartların hepsi demeyelimde geneli sorun çıkarıyor bildiğim kadarıyla o yüzden bn team marka seçmiştim.

Üst Alt