General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

black.37

Üye
apexi beğendim çok güzelmiş holoyu beğenemdim yardımlarınız için saolun

Peocawe

Peocawe

Üye
Ugrastim ama degdi sanirim :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra
the_jolly

the_jolly

Üye
güzel olmuş

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
caglar b

caglar b

Üye
Launcher tamamdır bide wp deki gibi bir kilit ekranı uygulaması olsa süper olucak

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Root yapan varmı

Peocawe

Peocawe

Üye
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Onlari denemedim. Oc a gerek yok ki zaten, cihaz canavar gibi. Ram expander a da gerek yok ama bende hafiza karti olmadigi icin yapamam da zaten :D
Ya canavar gibide sayfa kaydırırken arada takılma yapıyor bi oc denemesi yapayım diyorumHafıza kartsız olurmu ya bende 16 lık var 3 gb boş yer kaldı

Peocawe

Peocawe

Üye
Ya canavar gibide sayfa kaydırırken arada takılma yapıyor bi oc denemesi yapayım diyorumHafıza kartsız olurmu ya bende 16 lık var 3 gb boş yer kaldı

Olmazda alamiyorum firsat olmuyor. Launcher degistir kasma olmasi imkansiz bu cihazda. Yani bende asla olmuyor.

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
hayırlı geceler

the_jolly

the_jolly

Üye
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ne yaptıysam resmi ekrana tam oturtamıyorum kırpma yapıyorum ama resim büyüyor ve tam olarak gözükmüyor

Peocawe

Peocawe

Üye
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ne yaptıysam resmi ekrana tam oturtamıyorum kırpma yapıyorum ama resim büyüyor ve tam olarak gözükmüyor

Resmin cozunurlugunde sorun vardir. Ama dediginiz dusundugum sey ise onun icin bir program vardi da adini unuttum ya. Magic wallpaper mi neydi heralde.

caglar b

caglar b

Üye
Aynı sorun bendede var ve çözümü bulamadım

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Olmazda alamiyorum firsat olmuyor. Launcher degistir kasma olmasi imkansiz bu cihazda. Yani bende asla olmuyor.
Holo launcher kullanıyorum görünüm tıpkı nexus4 gibi az ram kullanıyor ama takılmalar var telefonda kendi app leri dahil toplam 4 sayfa uygulama var çoğu oyun zaten arkaplanda sürekli açık durmayan şeyler

Üst Alt