General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

black.37

Üye
the_jolly bende tavla kasıyor ama gta 3 hiç kasmıo bide menü geçişlerinde çok hafif bi kasma olmaya başladı ilk aldığımda telefon uçuodu ama tavlayı pc den apk oalrak yükledim ondanmı kasyıor acaba

Son düzenleme:

the_jolly

the_jolly

Üye
Valla pek oyun meraklısı değilim sizler yazdıkca yükleyerek deniyorum zaman zaman bendede kasma oluyor ama önce bellek temizleyici ile temizleyince telefon uçuyor resmen bunun için Clean master uygulamasını öneririm.

the_jolly

the_jolly

Üye
Telefonun kendisinde de var uygulama Yöneticisinde telefon hızlandırma var onuda kullanabilirsiniz.

kaanslmz

kaanslmz

Üye
asphalt 8 neden Play'de yok? niye uyumsuz bizim telefon?

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Beyler benim telefon kendiliğinden tasarruf moduna alıyor bu genellikle en düşük parlaklıkta kullandığım için mi oluyor?

flamedamage

Üye
the_jolly

the_jolly

Üye
Sistem güç tasarrufu açıkmı

TheOldBros

TheOldBros

Üye

Beyler sizce bu kilif nasil ?? Ya da istanbulda nerdrn bulabilirim kilifBide ilk android telim oldugu icin virus programi gereklimi sizce kesin gerekliyse nd onerirsiniz

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
sert kılıflar pek sağlıklı değil silikon al bence

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Kaucuk daha iyi degilmi simdi
ne kadar kauçuk yazsada bildiğimiz sert plastik oluyor bu tipler arkadaşımda vardı kenarları kırıldı diyordu hiç memnun değildi farkı yoktur diye düşünüyorum ama elbet son olarak sen bilirsin.

TheOldBros

TheOldBros

Üye

ne kadar kauçuk yazsada bildiğimiz sert plastik oluyor bu tipler arkadaşımda vardı kenarları kırıldı diyordu hiç memnun değildi farkı yoktur diye düşünüyorum ama elbet son olarak sen bilirsin.
Zaten istanbulda bulsam hic internete bakmiycsmda burda akseduarlari yokHala klavyesine alisamadim k.b

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
ona bende alışamadm :) bence gitti gidiyor gibi siteler üzerinden satıcı adresi araştırması yap daha kolay olur. ben istanbuldan aldım gittigidiyor aracılığı ile

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Bu sd kart nasil peki

Sandisk ansrois ultra c10 35 TL bimekste alinabilirmi ??

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hiç sandisk kullanmadım ama alınabilir sanırım sorun çıkarmaz.

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Gitti gidiyordaki modeller hosuma gitmedi nu slikon kaucuk daha bi hos bana goreNeyse iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
acun81

acun81

Üye
Acaba cin mali oldugu icin zamanla donanimsal hatalar verirmi piyasadaki cakma android telfonlar gibi

the_jolly

the_jolly

Üye
Çin malı değil amerika menşei li çinde üretim Yapıyor diğer bilinen bütün marka firmalar gibi cihazın gerek üreticisi bluproducts dir.

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.

Üst Alt