Teşekkürler denedim ve hoşuma gitti :-)SwiftKey Pro yu tavsiye ederim ben tüm cihazlarım da hep kullandım bana göre kullanışlı denemenizi öneririm.
Hayırlı olsun :-)yarın alıyorum![]()
4. Çekirdek devreye girse ne faydası olacak? Oyunlarda gpu önemlidir bizim gpu 328mhz hızında ama burakgon overclock yapmadan oyunlarda daha yüksek fps almayı (nenamark2 den 58fps başardı )Gangstar vegas açıyorum ultra da çok kasıyor arkaplana atıp cpu z ya bakıyorum gene 3 çekirdek madem kasıyor dördüncü çekirdeği neden açmıyor bir hata olmalı yazılımsal
frameroot programını indirin sonra supersu seçin ve boimar yazısına tıklayıp yeniden başlatın root olduarkadaşlar en kolay yöntem ile nasıl root edebilirim gmd yi ?

frameroot programını indirin sonra supersu seçin ve boimar yazısına tıklayıp yeniden başlatın root oldu![]()
siz öyle mi denediniz hocam? bi sorun olmuyor yani?
hayir bizim telefonlarda öyle bir sayaç yok merak etmeyinBende bir şey sormak istiyorum unroot yaptıktan sonra samsung larda olduğu gibi sayaç varmı sıfırlamamız gereken

ekran kapalıyken görünmez ama son partilerde çok düşük bir ihtimal ölü pixel çıkmasıTelefonu almadan önce elimezi alıp ölü piksek vb. var mı diye bakmamıza izin veriyorlar mı? Ve ölü piksel ekran kapalıyken gözükür mü?
root kaldirirsaniz garanti dönmüş olurGaranti ye geri dönüş yokmu yani