General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hangi klavyeyi kullanıyorsnz orjinalde türkçe karakterler olmadığı için kullanışsız.

KayraBey

KayraBey

Üye
Yahu bırakın çekirdeği falan. Fiyatına göre süper cihaz. Alın kullanın. Oyun makinesi değil sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
the_jolly

the_jolly

Üye
SwiftKey Pro yu tavsiye ederim ben tüm cihazlarım da hep kullandım bana göre kullanışlı denemenizi öneririm.

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
yarın alıyorum :biggrin::bira::dansöz::dansöz::disko::rock::halay2::halay2:

Buğra

Buğra

Admin
Gangstar vegas açıyorum ultra da çok kasıyor arkaplana atıp cpu z ya bakıyorum gene 3 çekirdek madem kasıyor dördüncü çekirdeği neden açmıyor bir hata olmalı yazılımsal
4. Çekirdek devreye girse ne faydası olacak? Oyunlarda gpu önemlidir bizim gpu 328mhz hızında ama burakgon overclock yapmadan oyunlarda daha yüksek fps almayı (nenamark2 den 58fps başardı )

the_jolly

the_jolly

Üye
Önemli değil beğenmene sevindim.

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
Peocawe

Peocawe

Üye
arkadaşlar en kolay yöntem ile nasıl root edebilirim gmd yi ?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe ve Tranquilizer
Peocawe

Peocawe

Üye
  • Beğen
the_jolly

the_jolly

Üye
Bende bir şey sormak istiyorum unroot yaptıktan sonra samsung larda olduğu gibi sayaç varmı sıfırlamamız gereken

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Telefonu almadan önce elimezi alıp ölü piksek vb. var mı diye bakmamıza izin veriyorlar mı? Ve ölü piksel ekran kapalıyken gözükür mü?

• Beğen
the_jolly

the_jolly

Üye
Eyvallah yani bu demek oluyor ki unroot yapınca garanti ye geri dönüyoruz?

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Telefonu almadan önce elimezi alıp ölü piksek vb. var mı diye bakmamıza izin veriyorlar mı? Ve ölü piksel ekran kapalıyken gözükür mü?
ekran kapalıyken görünmez ama son partilerde çok düşük bir ihtimal ölü pixel çıkması
Hic bir firma vs izin vermez almadan acmazlar

the_jolly

the_jolly

Üye
Garanti ye geri dönüş yokmu yani

Üst Alt