Özkan Ç.
Üye
yok illa çalışan son çekirdekOyun oynarken maksimum 2-3 çekirdek aktif olur çünkü telefonu 4. Çekirdek zorlayacak bir oyun vs yok şuanda 1-2 yıl içinde de geleceğini sanmıyorum öyle oyunların

yok illa çalışan son çekirdekOyun oynarken maksimum 2-3 çekirdek aktif olur çünkü telefonu 4. Çekirdek zorlayacak bir oyun vs yok şuanda 1-2 yıl içinde de geleceğini sanmıyorum öyle oyunların

ölü pixel testi olsa gerek.Arkadaşlar ben antutu açtım. Test ederken birden değişik bir hal aldı. Ekrana oyun görüntüleri hayal dünyası gibi birşeyler oldu
ölü pixel testi olsa gerek.
ölü pixxel testi ayrı. ölü pixel yok ki. ekrana öyle resim çıktı. ekran alıntısı yaptım.Bu resimler ölü Pixel testine ait
arkadaşım emin misin? tedirgin oluyorum çünküGpu testi yapıyor.
herkeste ayni sey oluyor gpu yu olcuyor aynisi bende de test yaparken oluyor..ölü pixxel testi ayrı. ölü pixel yok ki. ekrana öyle resim çıktı. ekran alıntısı yaptım.
arkadaşım emin misin? tedirgin oluyorum çünkü
bnde 6 7 ay önce arkadzşıma xperia z aldrmıştım o bile beklemediğine pişman üstad alınmş bir defa yapck bişey yok.Arkadaşlar merhaba. Dün eşime aldım Vatan Bilgisayar dan 599 Tl ye. Gerçekten muhteşem bir telefon fiyatına göre. Elimde ki s3 e verdiğim paraya acıdım. 1700 e almıştım hâlâ taksiti bitmedi :mad:
eminim GPU testi GPU yu grafik anlamında zorlayarak FPS değerlerine bakıyor.ölü pixxel testi ayrı. ölü pixel yok ki. ekrana öyle resim çıktı. ekran alıntısı yaptım.
arkadaşım emin misin? tedirgin oluyorum çünkü
hayırlı olsunArkadaşlar General mobile discovery aldım galiba 4. yada 3. parti ekranda ölü pixel yok fakat kasa açıklığı var üst kısımda onu da silikon kılıf takarak giderdir tel mükemmel