General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
@the_jolly sanki biraz netliği az ama güzel benim e7 gibi

the_jolly

the_jolly

Üye
Kameranın hiç bir ayarı ile oynamadım fabrika ayarlarında çektim resimleri.

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
Kameranın hiç bir ayarı ile oynamadım fabrika ayarlarında çektim resimleri.

gece modu fln. var mı öyle dene veya programlar var markette çok güzel benimki symbian ama babamın s2 den biliyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar aldim siyah renk discovery imi 649liraya carrefourdan.5.parti telefonum.Telefon gercekten cok cok iyi kesinlikle tavsiye ederim bekledigimden cok daha iyi cikti kulakligi oyun performansi ekrani ve aklima gelmeyen hersey mukemmel tek kelime ile:)

the_jolly

the_jolly

Üye
Evet arkadaslar aldim siyah renk discovery imi 649liraya carrefourdan.5.parti telefonum.Telefon gercekten cok cok iyi kesinlikle tavsiye ederim bekledigimden cok daha iyi cikti kulakligi oyun performansi ekrani ve aklima gelmeyen hersey mukemmel tek kelime ile:)
Hayırlı olsun iyi haberler almanı dilerim.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Cpu-z programı ile işlemciye bakıyorum dördüncü çekirdek hiç çalışmıyor problem nedir?Birde cihaza root yaparsak cpu ya oc çekebiliyormuyuz kernel destekliyormu ayrıyetten swap yapılırmı ramexpander ile?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
çok iyi bnce. maaşallah :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hayırlı olsn müdür sonunda =)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
birde 5.partide neyi değiştirmişler?

halilcan5594

halilcan5594

Üye
Cpu-z programı ile işlemciye bakıyorum dördüncü çekirdek hiç çalışmıyor problem nedir?Birde cihaza root yaparsak cpu ya oc çekebiliyormuyuz kernel destekliyormu ayrıyetten swap yapılırmı ramexpander ile?

bazı telefonlarda gerek duymadıkça çekirdekler pasif oluyordu.yani oyun filan oynamadıkça çekirdekler kapalı oyun vs girdiğinde ihtiyaç duyunca çekirdekler açılıyordu.
Discovery de de böyle olabilir

cunun08

Üye
bazı telefonlarda gerek duymadıkça çekirdekler pasif oluyordu.yani oyun filan oynamadıkça çekirdekler kapalı oyun vs girdiğinde ihtiyaç duyunca çekirdekler açılıyordu.
Discovery de de böyle olabilir
bende de 3 tane kapalı.

Peocawe

Peocawe

Üye
bende de 3 tane kapalı.

Bende de 1 tane calisiyordu gta vc acip arka plana attim baktim 3ü acikti. Yani cihazin istedigi performansa gore acilip kapaniyor onlar. Yoksa surekli hep acik dursa 4ü sarj dayanmazdi kanimca.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Hangi oyuna girdiysem hiç dördüncü çekirdek açılmadı max 3 çekirdek çalışıyorRoot yapıp oc deneyen olmadımı ya

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
4 ünü çalıştırıp amacınız ne beyler şarj mı dayanmasın istiyorsunuz nedir :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Daha ne diye 4 çekirdek diyoruzki o zaman
Antutudan yüksek puan alıp ss atardık ya
4. çekirdek cihaz çok sıkıştığı zaman açacaktır muhtemel hem ona gerek duymaması çok iyi şuanda çünkü 3 çekirdekte bile ağır oyunları dahi akıcı olarak oynatabiliyor demektir bu. güç tasarruf modu kapalı şekilde sanırım en son 25000 puan aldılar discoveryden :)

Buğra

Buğra

Admin
Antutu yaparken 4. Çekirdek çalışıyor zaten :)

Buğra

Buğra

Admin
Oyun oynarken maksimum 2-3 çekirdek aktif olur çünkü telefonu 4. Çekirdek zorlayacak bir oyun vs yok şuanda 1-2 yıl içinde de geleceğini sanmıyorum öyle oyunların

Üst Alt