Kameranın hiç bir ayarı ile oynamadım fabrika ayarlarında çektim resimleri.
Hayırlı olsun iyi haberler almanı dilerim.Evet arkadaslar aldim siyah renk discovery imi 649liraya carrefourdan.5.parti telefonum.Telefon gercekten cok cok iyi kesinlikle tavsiye ederim bekledigimden cok daha iyi cikti kulakligi oyun performansi ekrani ve aklima gelmeyen hersey mukemmel tek kelime ile![]()
birde 5.partide neyi değiştirmişler?
Cpu-z programı ile işlemciye bakıyorum dördüncü çekirdek hiç çalışmıyor problem nedir?Birde cihaza root yaparsak cpu ya oc çekebiliyormuyuz kernel destekliyormu ayrıyetten swap yapılırmı ramexpander ile?
bende de 3 tane kapalı.bazı telefonlarda gerek duymadıkça çekirdekler pasif oluyordu.yani oyun filan oynamadıkça çekirdekler kapalı oyun vs girdiğinde ihtiyaç duyunca çekirdekler açılıyordu.
Discovery de de böyle olabilir
bende de 3 tane kapalı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hangi oyuna girdiysem hiç dördüncü çekirdek açılmadı max 3 çekirdek çalışıyorRoot yapıp oc deneyen olmadımı ya

Daha ne diye 4 çekirdek diyoruzki o zaman4 ünü çalıştırıp amacınız ne beyler şarj mı dayanmasın istiyorsunuz nedir![]()
Antutudan yüksek puan alıp ss atardık yaGerekmiyodur![]()
4. çekirdek cihaz çok sıkıştığı zaman açacaktır muhtemel hem ona gerek duymaması çok iyi şuanda çünkü 3 çekirdekte bile ağır oyunları dahi akıcı olarak oynatabiliyor demektir bu. güç tasarruf modu kapalı şekilde sanırım en son 25000 puan aldılar discoverydenDaha ne diye 4 çekirdek diyoruzki o zaman
Antutudan yüksek puan alıp ss atardık ya