caglar b
Üye
o zaman aramıza hoşgeldinmalesef onlara verecek kadar bütcem yok 2.ele de tamah edemem![]()
o zaman aramıza hoşgeldinmalesef onlara verecek kadar bütcem yok 2.ele de tamah edemem![]()
Acaba lcd tv bağlantısı nası olur
4.3 mü vereceklerArkadaşlar telpa 15 ine kadar asıl güncellemeyi verecek deniyordu ne oldu varmı bi gelişme?
Beyaz ve siyah en guzeli bence bunlardan birini alarkadaşlar ben telefoncuda istedim ama adam bana şuanda mavi renk yok sadece siyah ve beyaz var dedi ne zaman gelir mavi renk tahminen?
direkt sd ye sistem uygulaması değilse tabi
Kur ve taşı mantığı çerçevesinde hareket eder tahminimce![]()
Pil kullaniminin grafigini atabilirmisinizarkadaşlar. şarj problemim var. bir arkadaşımla beraber aldık telefonu. arkadaşın telefonunda uygulamalar falan açıkken bile şarj çok gitmiyor bende uygulamalar açık değil. parlaklık az. çok kullanmıyorum ama şarjım çok gidiyor. nasıl düzelir. ya da bataryasını nereden bulabilirim.
Hizliresim.com a upload edebilirsiniz.ordan forum kodunu kopyalayin burdan.veya tapatalk kurup direk ekleyebilirsinizbirde en güzel en iyi launcher hangisi. ben nova kullanıyorum ama biraz değişiklik olsun diyorum. tavsiyeniz nedir?resim koyamıyorum. nasıl yapabilirim.