General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

kaanslmz

kaanslmz

Üye
arkadaslar asphalt 8 ucretsiz olmus heralde ama uyumlu gorunmuyo nasil indirecez play'den?

Buğra

Buğra

Admin
m.youtube.com/watch?v=mfo1GtFk29g&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dmfo1GtFk29g

Mobilimde linki duzgun veremedim. Buyur bak gpu olara testte hic.fark yok hatta bızımki daha iyi :)

• Beğen
Tepkiler: Kerim.
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Mobilimde linki duzgun veremedim. Buyur bak gpu olara testte hic.fark yok hatta bızımki daha iyi :)

İyiymis :tebessüm:
Telefonu almaya karar verdim tek korkum aldiktan sonra keske 150 ekleyip s3 alsaydim demem :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
İyiymis :tebessüm:
Telefonu almaya karar verdim tek korkum aldiktan sonra keske 150 ekleyip s3 alsaydim demem :)
Kameraya önem veriyorsan s3 al. Onun dışında kalan herşeyi bu telefon ile yapabilirsin. Benim kendi görüşüm bu.

• Beğen
Tepkiler: Kerim.
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Kameraya önem veriyorsan s3 al. Onun dışında kalan herşeyi bu telefon ile yapabilirsin. Benim kendi görüşüm bu.
Oyunlardaki optimizasyon sıkıntisi var birde cekindigim Ahmet abi:)
Aslinda 150daha verip s3 daha mantikli geliyor bana ama gmd alasimda var cok guzel telefon.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
KayraBey

KayraBey

Üye
Aslinda 150daha verip s3 daha mantikli geliyor bana ama gmd alasimda var cok guzel telefon.
Sen odada ki kerim misin :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Real racing 3 kurdum ben gram takilma olmuyor beyler gonul rahatligiyla yukleyebilirsiniz. Para hileli super oluyor :))

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Yanılıyorsun asıl bizim telefon oyunlard s3den daha iyi cunku blzdeki gpu s4 deki gpu nun aynısı cift islemcili ama tek cekirdeli mp yani multi onu belirtiyor. Bu gpu iphone larda kullanılıyor oyunlar genelde iphoke icin yapıldıgından dolayı bizim gpu ile cok uyumlu ve stabil oluyorlar evde htc one x var tegra 3 am benim telefon onu geciyor oyunlarda testlerde :)

Türe

Türe

Üye
Yanılıyorsun asıl bizim telefon oyunlard s3den daha iyi cunku blzdeki gpu s4 deki gpu nun aynısı cift islemcili ama tek cekirdeli mp yani multi onu belirtiyor. Bu gpu iphone larda kullanılıyor oyunlar genelde iphoke icin yapıldıgından dolayı bizim gpu ile cok uyumlu ve stabil oluyorlar evde htc one x var tegra 3 am benim telefon onu geciyor oyunlarda testlerde :)
S3 ten iyi mi :hmmm Rr3 te daha başarılı S3 :hmmm Gmd nin gpu çekirdekten kaybediyor yoksa çok sağlam gpu

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
S3 ten iyi mi :hmmm Rr3 te daha başarılı S3 :hmmm Gmd nin gpu çekirdekten kaybediyor yoksa çok sağlam gpu
Yok daha iyi soylemini guncel antutu şonucu icin soyledim gunxel antutu testinde 3d kisminda ayni fps aliyor ustte attigim linkten bakabilirsini

Türe

Türe

Üye
Yok daha iyi soylemini guncel antutu şonucu icin soyledim gunxel antutu testinde 3d kisminda ayni fps aliyor ustte attigim linkten bakabilirsini
Ha ona bakmadım :) ben en son 21500 lerde almıştım :ehe

• Beğen

thebancally

Üye
Ha ona bakmadım :) ben en son 21500 lerde almıştım :ehe

Çamur atmak gibi düşünme ama yeni antutu sürümünde bir sorun var büyük ihtimal.17000 puan alanXperia sp 22000 puan alarak xperia z yi geçmiş olarak gözüküyor..14000 puan alan s4 mini 20000 puana fırlamış.6500 alan s3 mini de 10000 puana fırlamış.s3 de 16000 puanlardan dedigin puanlara çıkmış.Discovery standard eskiden oldugu gibi 13500 civarındaki puanını koruyor.

Başka forumda gördügüm en son çıkan antutu sürümünden yapılmış bir test.Koyu sarı yani 3d graphic konusunda tablosuna bakılırsa s3 ve nexus 4 ile neredeyse aynı oldugu görülüyor.

Son düzenleme:
Türe

Türe

Üye
Evet çünkü olculmeyen seyler de olculmeye baslandi. Yeni sürüm daha secici.

Türe

Türe

Üye
  • Beğen

Üst Alt