General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bensukru

Üye
Arkadasim telefonu fabrika ayarlarina dondur tekrar dene. Ben olsam oyle yapardim en azindan bisry kaybetmessin. Kendi fikrim bu sadece.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
telefonu rootlayın sonra cwm recoveryden formatlayıp guncel surumu yuklemeyı deneyın

tlgkarahan

Üye
Abi çok aceleciyim hemen alacağım ama şimdide forumdan 1-2 yorum gördüm adam zor elimden çıkardım 1 hafta da falan demiş, 1 aylık maaşım çöp olsun istemiyorum ya s2 ya s3 mini yada discovery alacağım ama kuşkulandırdılar iyicegarantisi var gerçeği ama bilmiyorum kıllandım bi aydınlatın beni, uzun süre kullananlar da yazsın lütfen
geldi mi

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Abi çok aceleciyim hemen alacağım ama şimdide forumdan 1-2 yorum gördüm adam zor elimden çıkardım 1 hafta da falan demiş, 1 aylık maaşım çöp olsun istemiyorum ya s2 ya s3 mini yada discovery alacağım ama kuşkulandırdılar iyicegarantisi var gerçeği ama bilmiyorum kıllandım bi aydınlatın beni, uzun süre kullananlar da yazsın lütfen
geldi mi
karalama kampanyası yapanlara aldanmayın düşük fiyat yüksek performans telefon olunca kıskanıyorlar telefon taş gibi 2 ay oldu kullanıyorum oldukça memnunum :spr

EmReRoĞlU

Üye
BBu güncellemeyle video çekerken olan bulanıklık inşalah düzelir

1. Kamera uygulması güncellendi ve yeni özellikler eklendi

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Bende dayanamadım ve orjinal roma geri döndüm şuan güncelleniyor bakalım.

Bu arada arkadaşlar facebooktaki grupta bir kişi dedi ki:
Bu güncelleme deneme güncellemesiymiş ve cuma günü bir güncelleme daha gelecekmiş telpa yetkilisi söylemiş :spr

EmReRoĞlU

Üye

Bu güncelleme deneme güncellemesiymiş ve cuma günü bir güncelleme daha gelecekmiş telpa yetkilisi söylemiş :spr

Bir de güncelleme gelmez diye telefonu almıyorlardı yürü be general mobile yürü be

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Güncelleme yaptım ve ilk izlenimlerim:

- Akıcılık artmış
- Kameraya yeni özellikler gelmiş ve çekim kalitesi ciddi oranda artmış
- Tamamiyle Türkçe
- Boştaki ram miktarı 600MB civarında geziyor
- Pil performansını deneyeceğim ama oda iyileştirilmiştir :spr

lucyy77

Üye
[/URL][/IMG]

arkadaşlar bende böle diyor. ve güncelleyemedim telefonu . güncelleme için wireless mi olması lazım . ondan olabilr mi

Uhops

Uhops

Üye
Avea turkcell veya vodafone max indirme hızınız kaç??

06kubilay06

06kubilay06

Üye
geldi mi
eğer butcen yetıyorsa s3 al ama s2 veya s3 mini arasında kalmana gerek yok dırek dıscovery al derım bende ılk alanlardanım sorunsuz kullanıyorum sadece sarj kablosunun azizliğine uğradım yanı sarj kablosunun ucu telefona zarar verıyor bıl ıstedım

- - - Eklendi - - -

off insanı gaza getırıyonuz dayanamayıp gecıyım dıyorum sonra touchwiz aklıma gelıp duruyorum neyse bakalım cuma gunu guncelleme gelırse tadından yenmez valla :D

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]

arkadaşlar bende böle diyor. ve güncelleyemedim telefonu . güncelleme için wireless mi olması lazım . ondan olabilr mi
sanmıyorum yanı hattınlada guncelleyebılmesı lazım ama bi wireless bulup dene olmadı şunu dene Discovery Customizer programından Orjinal CWM yükleyin başka bı 'forumdan alıntıdır'

KayraBey

KayraBey

Üye
Sabah güncelleme yaptık telefon tamamen Türkçe oldu. Hız konusunda zaten iyiydi. İnşallah devamı gelir

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Yükleyeyim mi yoksa yüklemeyin mi?

KayraBey

KayraBey

Üye
Yükle yükle

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Bi sorun çıktı mı hiç?

KayraBey

KayraBey

Üye
Bizde hiç sorun olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Secret26
Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşlar pembeleşme sorunuyla ilgili telpayla görüştüm ( Bende bu osrun güncelleme sonrasında başladı)
Bununla ilgili bilgilerinin olduğunu yazılımsal bir hatadır ve giderilicektir dendi...sürülen güncellemenin test amaçlı yapıldığını asıl sürümün cuma günü yayınlanacağını
söylendi

Facebooktan alinti bir yazi :)

• Beğen
Tepkiler: Secret26 ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Neresi pembeleşiyor ki Buğra

Üst Alt