karalama kampanyası yapanlara aldanmayın düşük fiyat yüksek performans telefon olunca kıskanıyorlar telefon taş gibi 2 ay oldu kullanıyorum oldukça memnunumAbi çok aceleciyim hemen alacağım ama şimdide forumdan 1-2 yorum gördüm adam zor elimden çıkardım 1 hafta da falan demiş, 1 aylık maaşım çöp olsun istemiyorum ya s2 ya s3 mini yada discovery alacağım ama kuşkulandırdılar iyicegarantisi var gerçeği ama bilmiyorum kıllandım bi aydınlatın beni, uzun süre kullananlar da yazsın lütfen
geldi mi

Bende dayanamadım ve orjinal roma geri döndüm şuan güncelleniyor bakalım.
Bu arada arkadaşlar facebooktaki grupta bir kişi dedi ki:
Bu güncelleme deneme güncellemesiymiş ve cuma günü bir güncelleme daha gelecekmiş telpa yetkilisi söylemiş![]()
Avea turkcell veya vodafone max indirme hızınız kaç??
eğer butcen yetıyorsa s3 al ama s2 veya s3 mini arasında kalmana gerek yok dırek dıscovery al derım bende ılk alanlardanım sorunsuz kullanıyorum sadece sarj kablosunun azizliğine uğradım yanı sarj kablosunun ucu telefona zarar verıyor bıl ıstedımAbi çok aceleciyim hemen alacağım ama şimdide forumdan 1-2 yorum gördüm adam zor elimden çıkardım 1 hafta da falan demiş, 1 aylık maaşım çöp olsun istemiyorum ya s2 ya s3 mini yada discovery alacağım ama kuşkulandırdılar iyicegarantisi var gerçeği ama bilmiyorum kıllandım bi aydınlatın beni, uzun süre kullananlar da yazsın lütfen
geldi mi
off insanı gaza getırıyonuz dayanamayıp gecıyım dıyorum sonra touchwiz aklıma gelıp duruyorum neyse bakalım cuma gunu guncelleme gelırse tadından yenmez vallaBende dayanamadım ve orjinal roma geri döndüm şuan güncelleniyor bakalım.
Bu arada arkadaşlar facebooktaki grupta bir kişi dedi ki:
Bu güncelleme deneme güncellemesiymiş ve cuma günü bir güncelleme daha gelecekmiş telpa yetkilisi söylemiş![]()

sanmıyorum yanı hattınlada guncelleyebılmesı lazım ama bi wireless bulup dene olmadı şunu dene Discovery Customizer programından Orjinal CWM yükleyin başka bı 'forumdan alıntıdır'[/URL][/IMG]
arkadaşlar bende böle diyor. ve güncelleyemedim telefonu . güncelleme için wireless mi olması lazım . ondan olabilr mi
Kullandığın paket kaç tl. Bide indirme yaparken hız 2500kb/s oluyor mu.
Ben turkcell turbo internetimle 21mps gördüm ama bulunduğun yerin baya önemli daha da artar