General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

ugur426a

Üye
benımkı 1. partı 1.partılerde sorun yok 2.partıde ölü pixelli telefonlar mevcut 3ü bilmiyorum ama 4 tamamen sorunsuz

- - - Eklendi - - -

başka bir sım kart bulup deneyın 3 nedeni vardır bu durumun
1-sım kartın sarı kısmı telefonla uyumlu olmaya bılır yanı onlarında boyutları oluyor o yuzden yenısını cıakrtmalısının 8-10 tl ye
2- sım kart eskımıstır ve işlevini yitirmiştir
3- telefondan kaynaklı bır sorun olaıblır garantıye gondermekte yarar var ama sıkayetı ıyı saptamalısınız

boyutta sikinti olmayabilir cunku ilk parti benim telefon ve ilk piyasaya suruldugunde aldim o zamandan beri kullaniyorum sikinti yoktu. Ama kart eski ustunde telsim yaziyor.belki ondandir. Tesekkurler ilgi icin hala yeniden baslatip duruyorum gorene kadar.bi gorsun pin girisini iptal edecem :))

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Arkadaşlar size gelen güncelleme boyutu kaç 64 mb geldi bana ?

Buğra

Buğra

Admin
İlk ve 2. Parti telefonlara 64mb 3 ve 4. Parti mallara 39mb geliyor cunku zaten 3ve 4.parti turkce idi o yuzden :)

Uhops

Uhops

Üye
599'dan 649 olsu dahada artar mı acaba :hmmm

Anil-D

Anil-D

Üye
burda 450 tl sıfır

bensukru

Üye
Valla ram bayagi duzeldi arkadaslar guncelledikten sonra ram %65-75 arasi harika olmus ram. Daha once %85 civariydi surekli.

Anil-D

Anil-D

Üye
evet doğru hacı

caglar b

caglar b

Üye
adamlar destek veriyorlar böyle giderse 4.3 bile alabiliriz

tlgkarahan

Üye
selam beyler, acil cevaplamanızı istiyorum 1-2 gün içinde almayı düşünüyorum ama "çin malı","1-2 güne bozulur" gibi yorumlar aldım azınlıkta olsa içime oturdu, uzun süre kullanan varsa tecrübelerini görüşlerini paylaşabilir mi

06kubilay06

06kubilay06

Üye
selam beyler, acil cevaplamanızı istiyorum 1-2 gün içinde almayı düşünüyorum ama "çin malı","1-2 güne bozulur" gibi yorumlar aldım azınlıkta olsa içime oturdu, uzun süre kullanan varsa tecrübelerini görüşlerini paylaşabilir mi
telefon cıktıgından 1.5 hafta sonra aldım yanı daha bu konu açılmamıstı uzun suredır kullanıyorum cın malı telefonun uretıldıgı yer oluyor parçaları amerıka yapımı eğer çin malı 2 gunde bozulur dıyenlere bır soru iphone uzaydamı uretıyor ? yada samsung ? nokianın bıle cınde urettıgı bazı modellerı var yanı en pahalı telefon bıle cınde uretılıyor bunun sebebı ucuz işçilik olmasından dolayı

lucyy77

Üye
arkadaşlar herkes güncelleme diyo . bende öle bişi yok ya. telefonu 1 ay önce aldım . o zaman ilk günler güncelledim . bi daha güncellemedim . ve hala son sürüm diyo .
telefonun türkçe oldugundan bahsediyosunuz . bende hala aldıgım gibi.
ne yapmam geerekiyor

ve bu güncellemeyi farklı bi şekilde yükleyebilrmiyiz .
güncelleyemiyorum telefonumu yardımcı olun .

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar herkes güncelleme diyo . bende öle bişi yok ya. telefonu 1 ay önce aldım . o zaman ilk günler güncelledim . bi daha güncellemedim . ve hala son sürüm diyo .
telefonun türkçe oldugundan bahsediyosunuz . bende hala aldıgım gibi.
ne yapmam geerekiyor

ve bu güncellemeyi farklı bi şekilde yükleyebilrmiyiz .
güncelleyemiyorum telefonumu yardımcı olun .
rom yuklemedın dımı ?

Ccihat67

Ccihat67

Üye
İlk ve 2. Parti telefonlara 64mb 3 ve 4. Parti mallara 39mb geliyor cunku zaten 3ve 4.parti turkce idi o yuzden :)

Hocam bu mantığa göre benim tel 1 veya 2. partiden oluyo ama greenmate şarj aletim ve beyaz kulaklğm var bunlar 1. ve 2. partide yok denmişti ? bugün telefonumun 1.ayı :)

bensukru

Üye
7.2 milyar dolara microsoft nokia yi satin almis. Lumia cilar haberiniz olsn. Bence nokiadan daha iyi is yapar microsoft.

Üst Alt