hiç sanmıyorumBu güncelleme telefonda herhangi bir veri kaybına yol açar mı
hiç sanmıyorum
Veri kaybı derken olay şu.. telefonu eşim kullanıyor ve bilimum uygulama yükledi whatsapp Facebook falan. Güncelleme ile bunlarda sıkıntı olmaz umarım

sadece mesajlar ve teldeki rehberi siliyor onuda zaten yedeklensinmi diye soruyorBu güncelleme telefonda herhangi bir veri kaybına yol açar mı
hayır sen başlatmadıkça başlamazPeki güncelleme otomatik olarak başlamıyor değil mi
Acaba alan kaç kişide ölü piksel çıktı? Bu ölü piksel 'oha bu ekranın hali ne' dedirtiyor mu? Ve 3. Ve 4. Part cihazları alıpta sorun yaşayan veya ölü piksel ile karşılasan oldumu?
3. Ve 4. Parti tertemiz sorun yok merak etmeyin

Allaha şükür bende yok ama 1-2 tane oluncada siyah ekranda dikkatli bakmadıkça rahatsız etmez.

. Asha 303 250'edermi acaba 
Guncelledim arkadaslar ilk gozlemim turkcebiraz kullanim sistemsel hizlanma yavaslanma varmi yazarim. Ayrica guncelleyecek arkadaslar sarj %35 den azsa guncellemiyor haberiniz olsun.
)Acaba alan kaç kişide ölü piksel çıktı? Bu ölü piksel 'oha bu ekranın hali ne' dedirtiyor mu? Ve 3. Ve 4. Part cihazları alıpta sorun yaşayan veya ölü piksel ile karşılasan oldumu?
))benımkı 1. partı 1.partılerde sorun yok 2.partıde ölü pixelli telefonlar mevcut 3ü bilmiyorum ama 4 tamamen sorunsuzAcaba alan kaç kişide ölü piksel çıktı? Bu ölü piksel 'oha bu ekranın hali ne' dedirtiyor mu? Ve 3. Ve 4. Part cihazları alıpta sorun yaşayan veya ölü piksel ile karşılasan oldumu?
başka bir sım kart bulup deneyın 3 nedeni vardır bu durumunArkadaslar yardim edin lutfen.telefon bir turlu sim karti algilamiyor. 1.yuvada vodafone kartim var mikro sim.kart eski telsim yaziyor ama hic bi sikinti yoktu simdiye kadar. Defalarca cikardim taktim yeniden baslattim. Surekli vodafone yerine yeni sim 1 algilandi diyor pin girince bisey olmuyor.yeniden baslatinca bazen vodafone algilandi diyor ama dogru pini giriyorum pin yanlis diyor ama kalan giris sayisi3 diyor hic azalmiyor.