General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Arkadaslar orjinal roma gunceleme gelmis hayirli olsun deneyenle farklari yazabilir mi turkce olmasinin disinda ?

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Güncelleme geldi :D

bensukru

Üye
Hayirli ugurlu olsun arkadaslar guncelleme geldi :))

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu güncelleme telefonda herhangi bir veri kaybına yol açar mı

Buğra

Buğra

Admin

Veri kaybı derken olay şu.. telefonu eşim kullanıyor ve bilimum uygulama yükledi whatsapp Facebook falan. Güncelleme ile bunlarda sıkıntı olmaz umarım

Olmuyor ahmet abi eger giderse uygulamalar yeniden baslat telefonu geri geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Peki güncelleme otomatik olarak başlamıyor değil mi

bensukru

Üye
Guncelledim arkadaslar ilk gozlemim turkce :) biraz kullanim sistemsel hizlanma yavaslanma varmi yazarim. Ayrica guncelleyecek arkadaslar sarj %35 den azsa guncellemiyor haberiniz olsun.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
39 mb filn küçük bir guncelleme ama bu guncellemerin devamının geliceğinin bir gostergesidir bence.

Bidaha da general mobile alma güncelleme alamazsın filan diyenlerin bacın...Neyse abartmayayım :D

Uhops

Uhops

Üye
Acaba alan kaç kişide ölü piksel çıktı? Bu ölü piksel 'oha bu ekranın hali ne' dedirtiyor mu? Ve 3. Ve 4. Part cihazları alıpta sorun yaşayan veya ölü piksel ile karşılasan oldumu?

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Acaba alan kaç kişide ölü piksel çıktı? Bu ölü piksel 'oha bu ekranın hali ne' dedirtiyor mu? Ve 3. Ve 4. Part cihazları alıpta sorun yaşayan veya ölü piksel ile karşılasan oldumu?

Allaha şükür bende yok ama 1-2 tane oluncada siyah ekranda dikkatli bakmadıkça rahatsız etmez.

Buğra

Buğra

Admin
3. Ve 4. Parti tertemiz sorun yok merak etmeyin

bensukru

Üye
Guncelledim arkadaslar ilk gozlemim turkce :) biraz kullanim sistemsel hizlanma yavaslanma varmi yazarim. Ayrica guncelleyecek arkadaslar sarj %35 den azsa guncellemiyor haberiniz olsun.

turkce. Ayrica rami temizleyen uygulama benim ana ekranda djruyor guncellemedennonce ram surekli yuzde 85-90 arasi idi. Bir saatir kurcaliyorum mc4 nfs mw bilardo face internet hepsine girdim ciktim. Ciktiktan sonra ana ekrana gelince ram bir iki saniye icinde yuzDe seksenlerden yuzde 74-75 e dusuyor dikkatimi cekti o. Gjncelleyenler baksinlar ram e belkide ben yaniliyorum olbilirim ama her animda ram i kontrol eden biriyim yanilacagimi pek zannetmiyorum :))

- - - Eklendi - - -

Arkadasim bu konuyu uzun zamandir takip ediyorum bi kisi cikip olu pixelden sikayet etmedi yada eden olduysada onceki sayfalarda etmkstir bilemem ama ben takip ettim edeli bi kisiden olu pixel var diyen olmadi. İll seridr bir iki telefonda cikmistir ve bunu geneline yaymislardir bizim.turk milleti sever oyle seyi :)))

ugur426a

Üye
Arkadaslar yardim edin lutfen.telefon bir turlu sim karti algilamiyor. 1.yuvada vodafone kartim var mikro sim.kart eski telsim yaziyor ama hic bi sikinti yoktu simdiye kadar. Defalarca cikardim taktim yeniden baslattim. Surekli vodafone yerine yeni sim 1 algilandi diyor pin girince bisey olmuyor.yeniden baslatinca bazen vodafone algilandi diyor ama dogru pini giriyorum pin yanlis diyor ama kalan giris sayisi3 diyor hic azalmiyor.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
benımkı 1. partı 1.partılerde sorun yok 2.partıde ölü pixelli telefonlar mevcut 3ü bilmiyorum ama 4 tamamen sorunsuz

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar yardim edin lutfen.telefon bir turlu sim karti algilamiyor. 1.yuvada vodafone kartim var mikro sim.kart eski telsim yaziyor ama hic bi sikinti yoktu simdiye kadar. Defalarca cikardim taktim yeniden baslattim. Surekli vodafone yerine yeni sim 1 algilandi diyor pin girince bisey olmuyor.yeniden baslatinca bazen vodafone algilandi diyor ama dogru pini giriyorum pin yanlis diyor ama kalan giris sayisi3 diyor hic azalmiyor.
başka bir sım kart bulup deneyın 3 nedeni vardır bu durumun
1-sım kartın sarı kısmı telefonla uyumlu olmaya bılır yanı onlarında boyutları oluyor o yuzden yenısını cıakrtmalısının 8-10 tl ye
2- sım kart eskımıstır ve işlevini yitirmiştir
3- telefondan kaynaklı bır sorun olaıblır garantıye gondermekte yarar var ama sıkayetı ıyı saptamalısınız

kerem28yuksel

Üye
beyler güncelleme ile neler geldi bi acarsanız sevinirim

Üst Alt