General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Beyler kesinlikle cihazla gelen usb kablosunu kullanmayın ben 1 haftadir filan nokia usb kablosuyla kullanıyorum gerçekten çok daha rahat takılabiliyor.Hatta bunu fark ettikten sonra usb sorununun kronik bie problem değilde usb kablosundan kaynaklanan bir şey olduğunu bile düşünmeye başladım.
bende %100 katılıyorum

kerem28yuksel

Üye
3. yada 4. parti olduğunu nasıl anlayabilirm?

kulaklıgı beyazmış sarj aletide green mate markaymış

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefonu 4üncü parti olanlar kulaklıgın ve sarj makinesinin fotografını cekip buraya koyarmısınızz

- - - Eklendi - - -

Beyler kesinlikle cihazla gelen usb kablosunu kullanmayın ben 1 haftadir filan nokia usb kablosuyla kullanıyorum gerçekten çok daha rahat takılabiliyor.Hatta bunu fark ettikten sonra usb sorununun kronik bie problem değilde usb kablosundan kaynaklanan bir şey olduğunu bile düşünmeye başladım.

sadece usb kablossunumu yoksa sarj makinesinimi degistirdin ? Yoksa ikisinidemi ?? Bide telefon kacıncı parti ?

• Beğen
Tepkiler: xmanyak

bensukru

Üye
Web Siteleri: (html) Web Siteleri: (html)
Forumlar: (bbcode)
kulaklıgı beyazmış sarj aletide green mate markaymış

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefonu 4üncü parti olanlar kulaklıgın ve sarj makinesinin fotografını cekip buraya koyarmısınızz

- - - Eklendi - - -

sadece usb kablossunumu yoksa sarj makinesinimi degistirdin ? Yoksa ikisinidemi ?? Bide telefon kacıncı parti ?

Arkadaslar ilk defa fotograf koyuyorum bi yanlisim varsa lutfen uyarin. Benim telefonum sanirim 4. Parti burdaki arkadaslarin yorumlari o yonde fotosunu cektim buyur arkadasim link.

• Beğen
Tepkiler: xmanyak

kerem28yuksel

Üye

Arkadaslar ilk defa fotograf koyuyorum bi yanlisim varsa lutfen uyarin. Benim telefonum sanirim 4. Parti burdaki arkadaslarin yorumlari o yonde fotosunu cektim buyur arkadasim link.

fotograf gozukmedi :( faceye yukleyip link atarmısın ? :)

bensukru

Üye
Simdi yuklendi sanirim arkadasim ;)

slhtnr

slhtnr

Üye
3.parti olanlarin kulakligi beyaz şarj aleti de beyaz general mobile discovery.

bensukru

Üye

- - - Eklendi - - -

Arkadasim bu foto daki kulaklaik sarj makinesi benim 3. Partimi bu yani

kerem28yuksel

Üye

:tşk:

slhtnr

slhtnr

Üye
Tesekkurler hocam allaha sukur hicbir skintisi yok telefonun...
iyi hocam benim ki de 3.parti ama daha bi sorun gormedim ölü pixel cikmadi :) hocam size birsey soracaktim ayarlardan telefon hakkinda sistem giluncellemelerinde ne yaziyor yazabilir misiniz acaba ?

bensukru

Üye
Buyur hocam...

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67

kuloğlu897

Üye
Hocam benide ekleyin tlf mavi

bensukru

Üye

sağolun hocam tek fark sizin arka plan siyah benim ki beyaz :)

Yok hocam o temadan kaynaklaniyor temayi degistir gir bak arkaplan siyah ;) bi temada arkaplan beyaz digerlerinde siyah...

slhtnr

slhtnr

Üye
Yok hocam o temadan kaynaklaniyor temayi degistir gir bak arkaplan siyah ;) bi temada arkaplan beyaz digerlerinde siyah...

hocam telefonun şu an iki tane sorunu gördüm bi foto kalitesi aksam berbat.. bi telden muzik acinca hoparlör sanki ekranin hemen arkasinda ekran titriyor gibi arka kapagi cikardim boyoe bi sorun kalmadi ama takinca yine aynisi oluyor.

aBouT

aBouT

Üye
Kilif alcam neerden alabilrm

Ccihat67

Ccihat67

Üye

Hocam sizin yayınlama tarihi benimkinden farklı telefonunuz tamamen türkçe mi ? benim kulaklık beyaz şarj aleti green mate 3 gün sonra alalı 1 ay olucak 4.partimi ?

Üst Alt