General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

cunun08

Üye
Dostum çok garip bir de telefonunu bilgisayara bağla real racing 3 dosyalarını silip tekrar atmayı denesene. Ya da apk dosya sürümü datayla uyuşmazsa açılıp hata verir telefonu kitler bataryayı çıkarıp takmadan düzelmez onlara dikkat et.

Aynen dediğin gibi oluyor zaten. Ne yapacağimı şaşırdım.

smtskr

Üye
Arkadaşlar telefonu internetten ön sipariş vercem ama almadan önce bi elle incelemek istiyorum, telefonu bulamıyorum hiç bir yerde :S İstanbul avrupa yakasında bu telefonu gören varmı ?

bensukru

Üye
Arkadaşlar telefonu internetten ön sipariş vercem ama almadan önce bi elle incelemek istiyorum, telefonu bulamıyorum hiç bir yerde :S İstanbul avrupa yakasında bu telefonu gören varmı ?

Bu fiyata bu performans harika 3 gundur kullaniyorum coook memnunum. Bursa mudanyada olsaydin buyur gel incele derdim :) rehberden numaralara girip sebekruzerinden 3g goruntulu arama bile vvar. Hic dusunme derim. Ancak elektronik urun sans isi iyi konttol et ondan sonra al. İyi forumlar

burçakçı

Üye
herkese selamlar. bende 10 gündür discovery kullanıyorum ve çok memnunum. alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. ama bu telefonla ilgili iki tane küçük problemim var. ilki bluetoothla arabaya bağlanıyor ancak arama geldiği zaman bağlantı kesiliyor ve yeniden bağlanmıyor. ikincisi bazen arama tuşuna bastığınız gibi arama yapmaya başlıyor ancak telefon ekranı kapanıyor ve hiçbir tepki vermiyor. yani o arada aramayı sonlandırmak istesenizde sonlandıramıyorsunuz. bu iki konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.

Secret26

Secret26

Üye
ARKADAŞLAR ASPHALT 8 YÜKLEDİM DÜN BUYRUN BU DA GENERAL MOBILE DISCOVERY'DEN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ:
(GRAM KASMA YOK AYARLAR YÜKSEK'TE. OYUNU BEĞENMEDİM, REAL RACING 3 BUNA BİN BASAR. GRAFİKLERİ ÇOK KÖTÜ ONU SÖYLEYEYİM YÜKSEK'TE BİLE KALİTELİ DEĞİL ARAÇLAR AYRICA OYUN BİRAZ KARMAŞIK MENÜYE SAHİP.)

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Tamam orta ayarlarda oynanıyorda yüksek ayarlarda open gl 3.0 devreye giriyor diye biliyorum.

Tranquilizer

Tranquilizer

Üye
herkese selamlar. bende 10 gündür discovery kullanıyorum ve çok memnunum. alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. ama bu telefonla ilgili iki tane küçük problemim var. ilki bluetoothla arabaya bağlanıyor ancak arama geldiği zaman bağlantı kesiliyor ve yeniden bağlanmıyor. ikincisi bazen arama tuşuna bastığınız gibi arama yapmaya başlıyor ancak telefon ekranı kapanıyor ve hiçbir tepki vermiyor. yani o arada aramayı sonlandırmak istesenizde sonlandıramıyorsunuz. bu iki konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.

arama yapmaya başladığında sensör devreye giriyor ve ekran kapanıyor. normalde kulağına götürdüğünde kapanması lazım ama bazen arama yapar yapmaz kapanabiliyor. bu durumda kulağına 1 kez götür ve geri çek ekranın açıldığını göreceksin.

telefonun şu anda stokta olduğu bir site var mı arkadaşlar?

Secret26

Secret26

Üye
Tamam orta ayarlarda oynanıyorda yüksek ayarlarda open gl 3.0 devreye giriyor diye biliyorum.
Gayet de yüksekte oynadım ekran görüntüsü yukarıda opengl 3 le felan bir sorunu olmadı

basri111

basri111

Üye
Arkadaşlar telfona real racing3 kurmuştum error verip kapanıyodu sonra telefonu fabrika ayarına döndürdüm real racing yeniden yükledim oldu ama başka oyun yüklenmiyo bu durumu benden başka yaşayan varmı ve bu sorunun çözümünü bilen varmı?

cunun08

Üye
Benim de şarjım çok gitmeye başladı. Sorunlarim arttı gibi. Arkadaşlar sim1 mi daha iyi sim 2 mi daha iyi. Şimdi sim 2 kullanıyorum.

bensukru

Üye
Benim de şarjım çok gitmeye başladı. Sorunlarim arttı gibi. Arkadaşlar sim1 mi daha iyi sim 2 mi daha iyi. Şimdi sim 2 kullanıyorum.

Ben sim 1 de kullaniyorum sarjdan cok memnunum. Ancak bugun gps actim teat etmeknistes ve gordum ki gps felaket dereceee sarj yiyor. Kapattim gps yi pek te lazim diil kullancagmda acicam haberiniz olsun istedim.

cunun08

Üye
Ben sim 1 de kullaniyorum sarjdan cok memnunum. Ancak bugun gps actim teat etmeknistes ve gordum ki gps felaket dereceee sarj yiyor. Kapattim gps yi pek te lazim diil kullancagmda acicam haberiniz olsun istedim.
benim 3g açık olduğunu yeni farkettim. kapattım onu. onun dışında parlaklık olsun wi-fi gps falan kapalı. yine de şarj çok gidiyor.

bensukru

Üye
benim 3g açık olduğunu yeni farkettim. kapattım onu. onun dışında parlaklık olsun wi-fi gps falan kapalı. yine de şarj çok gidiyor.

Soyle soyliyim arkadasim ben uc gundur kullaniyorum en yogun kullanimimda bile 6 saatten fazla gitti. Ancak gps haric digerlri acikti 3g falan komple acikti oyunlar online oyinlar falan yani o haliyle 6 saat gitti. Ancak bu gun su gps acim dedim. Actim bir saat icinde sarjim yuzde yetmislere indi...... Sarja tekrar taktim fulledim sarji ve gps yi (cipies yani :) kapattim. Saat besbucukta cikardm sarjdan yaklasik bir saat onbes dakka once ve su an %88 de :))) kesinlikle acmayin GPS yi bence denemelerim onu gosterdi isterseniz sizde deneyin.

obahab

Üye
edem gaygetme maraşlı çok :)

Secret26

Secret26

Üye
Napıyosunuz anlamıyorum ki aklınıza gelebilecek her şeyi yapıyorum tam 18 saat gidiyor şarj arkadaş!! Telefonla yumurta mı pişiriyonuz napıyonuz

• Beğen
Tepkiler: Dede
calypso16

calypso16

Üye
s2yi satıp alayım mı discovery bi tane sorayım dedim arkadaşlar

Üst Alt