General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

kerem28yuksel

Üye
Telefon ilk alindiginda turkce varmi beyler ?

bide internetten indirdigim oyunlarin sd bilmemlerini nereye aticam ? Hafiza kartina kayitli oyunlar

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefon da sadece birkaç yerde ingilizce kelime var o kadar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Telefon ilk alindiginda turkce varmi beyler ?

bide internetten indirdigim oyunlarin sd bilmemlerini nereye aticam ? Hafiza kartina kayitli oyunlar
eger yenı partı alrısan turkce ama eskı aprtıyse guncelleme gelcek ve turkce olcak tamamıyla

• Beğen
Tepkiler: Dede
Legendary.

Legendary.

Üye
Bi alamadım gitti şu telefonu :vur Bari gidiyim 1-2 güne carrefoura inceliyim :ah

• Beğen
Tepkiler: Dede
avcitalip

avcitalip

Üye
en son hangi Android versiyonu geldi arkadaşlar discovery'ye ?

KayraBey

KayraBey

Üye
4.1.2

Pardon 4.2.1 var bende şuan

KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muslumcu46
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazın sağlamlığıda ofis çaycısı tarafından test edildi.An itibariyle 1 metreden düşen telefon beton zemine çakıldı.Sonuç: Bir kaç gün sonra belli olur :) ama ekran taş gibi.

• Beğen
Tepkiler: Dede, MaxiHan ve muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
Cihazın sağlamlığıda ofis çaycısı tarafından test edildi.An itibariyle 1 metreden düşen telefon beton zemine çakıldı.Sonuç: Bir kaç gün sonra belli olur :) ama ekran taş gibi.

Maşallah :) Ben demiştim İman Gücüyle Çalışıyor Diye :ehe
Geçmiş Olsun Hocam

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Maşallah :) Ben demiştim İman Gücüyle Çalışıyor Diye :ehe
Geçmiş Olsun Hocam

Bana değil çaycıya geçmiş olsun :).Güzel cihaz fakat karşılaştırmalar çok yanlış cihazlarla yapılıyor.Kulvarında iyi bir cihaz verilen paraya göre tabi.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye

Bana değil çaycıya geçmiş olsun :).Güzel cihaz fakat karşılaştırmalar çok yanlış cihazlarla yapılıyor.Kulvarında iyi bir cihaz verilen paraya göre tabi.

Haklısın abi karşılaştırmalar yanlış :S
casper via tarzı telefonlarla karşılaştırmak daha doğru olabilir bence .

• Beğen
Tepkiler: Nextman
KayraBey

KayraBey

Üye

Bence de Abi. Gidip s3 ile karşılaştırma yapılıyor. Direk s4 ile yapılması lazım aslında :ehe

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67, Secret26, Nextman ve 1 kişi daha
06kubilay06

06kubilay06

Üye
beyler 10 gundur tatıldeydım bugun döndüm tatılde başıma gelen tatsız olaylar
1-telefon sarjdayken kablosunun ustune oturudm gormeden sanırım egıldı artık temassızlık oluyo yanı sarja takınca usb yı yukarı dogru cekmek gerekıyo yoksa olmuyo
2-kumun ustune dustu ve jelatınıde cıkarmıstım 1 tane 2mm uzunlugunda çizik oluştu

thebancally

Üye
Haklısın abi karşılaştırmalar yanlış :S
casper via tarzı telefonlarla karşılaştırmak daha doğru olabilir bence .

Sadece performans açısından yada günlük kullanım açısından(oyun,tarayıcı,menü geçişleri,mesajlaşma vs) 1000 tl üstü ara cihazlarla karşılaştırabilir bence fiyat da göz önüne alındıgında..Bu yönlerden arada performans açısından bir fark olmamasına ragmen muazzam bir fiyat farkı var.Ekran kalitesi de çok iyi. Kamera,ses kalitesi,kasa saglamlıgı açısından karşılaştırmak bencede yanlış.

Y_u_X

Y_u_X

Üye
Arkadaşlar 3 yaşında bi kardeşim var telefona talking tom yükledim oda oynuyodu telefonla sonra elinden aldım telfonu . telfonda yazıduki <<sim card has been permanently locked>> bu ne demek oluyo yardım edin lütfen

achambo

achambo

Üye
Arkadaşlar 3 yaşında bi kardeşim var telefona talking tom yükledim oda oynuyodu telefonla sonra elinden aldım telfonu . telfonda yazıduki <<sim card has been permanently locked>> bu ne demek oluyo yardım edin lütfen

sim kart kilitlenmiş şifre yanlış girilmiş olabilir puk kodu da yanlış girildiyse 10 kere kilitlenir operator düzeltebilir herhalde veya ayarlarda sim kart ile ilgili bişey var mı:hmmm

Üst Alt