eger yenı partı alrısan turkce ama eskı aprtıyse guncelleme gelcek ve turkce olcak tamamıylaTelefon ilk alindiginda turkce varmi beyler ?
bide internetten indirdigim oyunlarin sd bilmemlerini nereye aticam ? Hafiza kartina kayitli oyunlar
Bi alamadım gitti şu telefonuBari gidiyim 1-2 güne carrefoura inceliyim
![]()

4.1.2
Pardon 4.2.1 var bende şuan

peki abi kullanıcı desteği ne durumda uzak kaldım stajım vardı da![]()

Cihazın sağlamlığıda ofis çaycısı tarafından test edildi.An itibariyle 1 metreden düşen telefon beton zemine çakıldı.Sonuç: Bir kaç gün sonra belli olurama ekran taş gibi.
Ben demiştim İman Gücüyle Çalışıyor Diye 
MaşallahBen demiştim İman Gücüyle Çalışıyor Diye
Geçmiş Olsun Hocam
.Güzel cihaz fakat karşılaştırmalar çok yanlış cihazlarla yapılıyor.Kulvarında iyi bir cihaz verilen paraya göre tabi.
Bana değil çaycıya geçmiş olsun.Güzel cihaz fakat karşılaştırmalar çok yanlış cihazlarla yapılıyor.Kulvarında iyi bir cihaz verilen paraya göre tabi.
Bana değil çaycıya geçmiş olsun.Güzel cihaz fakat karşılaştırmalar çok yanlış cihazlarla yapılıyor.Kulvarında iyi bir cihaz verilen paraya göre tabi.

Alayım sana Mert ayıp ediyorsun![]()

Cihazın sağlamlığıda ofis çaycısı tarafından test edildi.An itibariyle 1 metreden düşen telefon beton zemine çakıldı.Sonuç: Bir kaç gün sonra belli olurama ekran taş gibi.

Haklısın abi karşılaştırmalar yanlış :S
casper via tarzı telefonlarla karşılaştırmak daha doğru olabilir bence .
eger yenı partı alrısan turkce ama eskı aprtıyse guncelleme gelcek ve turkce olcak tamamıyla
Arkadaşlar 3 yaşında bi kardeşim var telefona talking tom yükledim oda oynuyodu telefonla sonra elinden aldım telfonu . telfonda yazıduki <<sim card has been permanently locked>> bu ne demek oluyo yardım edin lütfen