General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

selcukks52

Üye
Arkadaşlar benim cihazda 4.2.1 yuklu güncelleştirmeye girdiğimde ağ hatası lütfen ağı kontrol edin diyor neden acaba ne bu ağ hatası birde cihazda samsunglarda olduğu gibi yapamıyorum duvar kağıdını cihaz da ayarlasamda ayarladığım gibi olmuyor müzik dinlerken kendi kulakligiyla muzik kapanip aciliyor bazen tamamen kapaniyor bunlar sizde de oluyor mu olmuyorsa bende neden oluyor acaba biliyormusunuz ?

Yokmu bilen yardım falan edicek olan

seyyah_54

Üye
Selam arkadaşlar bana geçen sali ulaşti yani yeni su ana kadar kötüleye bileceğim hiçbir yani yok çift hat arti si da var ekrani ve kamerasi kaliteli şarji orta kullanimda bir günü çikariyor almayi düşünenler hiç teretdüd etmeden tavsiye ederim

Buğra

Buğra

Admin
Yokmu bilen yardım falan edicek olan

Guncelleme olmadigi icin ag hatasi yaziyor normal. Duvar kagidi her androidde oyle oda sorun degil ki wizardrii indir marketten onunla koy. Muzik calar ilginc bir sey diyemeyecegim

AHMED...

AHMED...

Üye
2 aydan fazladır 800 tl 900 tl telefon araştırıyorum ikinci el veya sıfır kararsızlık üstüne kararsızlık yaşadım almaya gidip vaz geçtiklerim oldu daha neler neler nerdeyse saçlarım beyazlayacak telefon yüzünden biraz da korkak davranıyorum oda var boşa gitmesinden korktum birçok modelde sürekli kullanıcı yorumlarına baktım çok kafa karıştırıcı ama bu telefonda kullanıcılar memnun oldukça hem fiyat olarak hem performans olarak benim telefondan beklentim web müzik film kamera falan ama işlemci oyunu oynamam
aklımdaki sorulara cevap verirseniz sevinirim

1. Sorum ben sürekli mobil internet kullanırım ve 3gnin ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz 3g bağlantısı kopuyor diyenler olmuş kullanan arkadaşlar yaşadılar mi bu sorunu

2. Olarak ölü piksel olayi var nedir o açıklar misiniz

3. Olarak kulaklik sesi ve dış sesi nasıl

4. Olarak bu telefonun şarj aleti kapak silikon kılıf vs parça bulma veya bulamama sorunu varmi

batarya zaten web yüzünden HER telefonda Sorun olur o önemli değil benim için

video incelemelerine falan bakamadim mobilim ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla sevdim bu telefonu ne hikmetse içim ısındı diyebilirim :) sorularıma kullanan arkadaşlar anlatabilirse artık bayram sonu bu işi bitireceğim ve alacağım

zorbeygeciti

Üye
Arkadaslar benim telefonda storeoid aciliyordu simdi acilmiyor bir kac defa fabrika ayarlarina dönmustum. Ondan olabilirmi ne yapsam acilmiyor tel donuyor tekrar fabrika ayarlarina dondum acilmiyor. Bu uygulamayi tekrar indire biliyormuyum. Yoksa servisemi goturmeliyim. Acil yardim..... Cevap yokmu..

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Yakinimizdaki turkcell bayiisinden bana bir discovery ayirmasini soyledim adam ayirmisti bendede t20 var adam bunu 180e alirim dedi. Babamda diyoki bunla yaptigini onlada yapabiliyosun ne gerek var. Hem daha bunun taksidi bitmedi felan... zaten t20yi telefondan anlamadigi icin kaziklanarak almis nasil aldirabilirim. Dun oyle moralimi bozduki triplere girdim param var izin verse kendim alicam.
T20 de hic bir oyun kasmadan oynanmiyo internet tarayicisindan girerken bile facebook kasiyo en fazla 7 uygulama yukleniyo. Ama discovery cok iyi tabiki nasil ikna edicem yardim edin bayramdan once aldirmam lazim.

AHMED...

AHMED...

Üye
telpa markette hiç kalmamış şansa bak

-Hokage-

-Hokage-

Üye
telpa markette hiç kalmamış şansa bak

aynen ya nerden bulacak şimdi bende çıktıgından beri para biriktiriyom parayı tamamladım telefon yok piyasada. Üretim du rmuş diyolar birde napacaz kaldık böyle

- - - Eklendi - - -

2 aydan fazladır 800 tl 900 tl telefon araştırıyorum ikinci el veya sıfır kararsızlık üstüne kararsızlık yaşadım almaya gidip vaz geçtiklerim oldu daha neler neler nerdeyse saçlarım beyazlayacak telefon yüzünden biraz da korkak davranıyorum oda var boşa gitmesinden korktum birçok modelde sürekli kullanıcı yorumlarına baktım çok kafa karıştırıcı ama bu telefonda kullanıcılar memnun oldukça hem fiyat olarak hem performans olarak benim telefondan beklentim web müzik film kamera falan ama işlemci oyunu oynamam

1. Sorum ben sürekli mobil internet kullanırım ve 3gnin ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz 3g bağlantısı kopuyor diyenler olmuş kullanan arkadaşlar yaşadılar mi bu sorunu

4. Olarak bu telefonun şarj aleti kapak silikon kılıf vs parça bulma veya bulamama sorunu varmi

video incelemelerine falan bakamadim mobilim ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla sevdim bu telefonu ne hikmetse içim ısındı diyebilirim :) sorularıma kullanan arkadaşlar anlatabilirse artık bayram sonu bu işi bitireceğim ve alacağım

Kılıf olarak deri çekmeli kılıflar var. Silikon kılıf bulabileceğini sanmıyorum ebaydan istiyor arkadaşların bazıları. Dış hoparlörde N8 le hemen hemen aynıdır. C7yle karşılaştırdım 5Migros ta. Sesi C7 den çok az daha fazlaydı.Fakat bunun nedeni C7 de ekolayzer bas güçlendiricideydi ondan olabilir.3G Test edemedim orda malum :D Kamerasıyla foto çektim yakınlaştırınca bozulma oluyor ama genel olarak net ve canlı çekim yaptı

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
The Thoth

The Thoth

Üye
Merhaba arkadaşlar günlerdir telefon araştırıyorum sürekli gitgellerdeyim. S3 Mini, s4 Mini arasında geldim gittim fakat telefona o kadar para vermek istemiyorum. Sonra General Mobile'yi gördüm de kafamda sorular var biraz.

Öncelikle telefonu oyun için fazla kullanmam ama oyunda problemi yok sanırım. Daha çok internet için kullanmayı düşünüyorum. Mesaj fazla atarım. Bunlarda problem var mı ? Bir de çift hatlı olması beni ürkütüyor problem yaratıyor mu?

Görüntülü konuşma mevcut mu telefonda? Cevaplarsanız sevinirim.

06kubilay06

06kubilay06

Üye

1-3g gıttıgınde telefonu kapatma gıbı bırseye gerek kalmıyor 3g gelınce kendısı gene baglanıyor ben hıc bır sorun yasamadım 3g ıle ılgılı
2-ölü pizel telefonun ekranındakı her hangi 1 pixelin fabrikadan ölü olarak cıkmasıdır cok gozle gorulur bısı degıl ama garantı kapsamındadır değiştirmek zorundalar ölü pixel var ise
3-kulaklıgı nokıa ve samsung un orjınal kulaklıklarıyla kıyasladım açık ara onde daha guclu bası var kı son ses dınleyınce kulagı rahatsız edıyor hoparlör sesi gayet yeterlı s3 den daha ıyı bır hoparloru var ahıze sesıde rahatlıkla duyuluyor sıkıntı cekmedım bugune kadar
4-şarj aleti her telefoncuda bulabılrısın ıphone 5 gıbı ozel bı sarj aletı yok
kapak,sılıkon kılıf suanda yok yurtdısından getırttırıyolar ama yakın zamanda turkıyeyede gelcek dedı telpa
telefon 2 sene garantılı oldugu ıcın tum parcaları telpa desteklıyo eger parcası yoksa buna sevın cunku telefonu degıstırmek zorunlar

- - - Eklendi - - -

Merhaba arkadaşlar günlerdir telefon araştırıyorum sürekli gitgellerdeyim. S3 Mini, s4 Mini arasında geldim gittim fakat telefona o kadar para vermek istemiyorum. Sonra General Mobile'yi gördüm de kafamda sorular var biraz.

Öncelikle telefonu oyun için fazla kullanmam ama oyunda problemi yok sanırım. Daha çok internet için kullanmayı düşünüyorum. Mesaj fazla atarım. Bunlarda problem var mı ? Bir de çift hatlı olması beni ürkütüyor problem yaratıyor mu?

Görüntülü konuşma mevcut mu telefonda? Cevaplarsanız sevinirim.
telefonları sıralamak gerkeırse s4mini > gm discovery > s3 mini
alabılıyorsan s4 mını çok daha ustun bır telefon kıyaslamak tam bı saçmalık olur ama arada dağ gıbı fıyat farkı da var 1 - 1.5 sene kullacagın bır telefona o kadar para verılırmı kendı tercıhın tabı sorularına gelcek olursak
oyunda hıcc bır sıkıntı yok
cok rahat stabıl ve serı olan bı tarayıcısı var oldukca hızlı fazalsıyla tatmın olursun o konuda hıc bı sıkıntısı kesınlıkle yok
bende çok mesaj yazarım ve mesajalrdada hıc bı sorunu yok gayet ıdeal kullanıslı
cıft hatlı kullanmıyorum ben ama telefonda cıft hat ıcın cok ozel guzel ayarları var telefonu cıft hatlı kullanmak cok zevk verıyor cunku cıft hat ayarları muhtesem hıc cıft hatlı telefonda bu tur ayarlara rastlamadım ve hıc bır sorunda cıakrmıyor
3g li goruntulu gorusme var

• Beğen
Tepkiler: The Thoth

ugur426a

Üye
Bendede kendi tarayıcısı 2-3 kere durduruluyor hatası verdi sonrada bütn uyglmlr durduruluyor hatası verdi tel cebimdeydi 30 dk snra fln baktgmda tel kapanmştı :(

Ayni sorun bende de oluyor.aslinda kimse bisey yazmamis.goz ardi ediliyor ama ciddi bir sorun bence. Deneyimli arkadaslar bu gibi sorunlarin uzerinde durmali. Uzgunuz.malesef .....durduruldu diyor.programlardan tutun launcher'a kadar. Ve telefonu yeniden baslatmadan duzelmiyor. benim farkettigim hafiza kartina uygulama yukleyince veriyor gibi bu hatayi. Ayni uygulamayi telefon hafizasina yukledim sorun cikarmadi ama arada bir kendi dosya yoneticisi.msjlar.ayarlar vs hata vermesi dusundurucu. Sandisk class10 16gb kullaniyorum. Bu sorunun cozumunu hala bulamadim.telpa servise gonderdim telefonu tekrar yazilim yuklediler ama hicbisey degismedi hata yine geliyor.simdiden 10a yakin kisi bu hatayi alir olmus.ins bi cozum bulabiliriz.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar benim cihazda 4.2.1 yuklu güncelleştirmeye girdiğimde ağ hatası lütfen ağı kontrol edin diyor neden acaba ne bu ağ hatası birde cihazda samsunglarda olduğu gibi yapamıyorum duvar kağıdını cihaz da ayarlasamda ayarladığım gibi olmuyor müzik dinlerken kendi kulakligiyla muzik kapanip aciliyor bazen tamamen kapaniyor bunlar sizde de oluyor mu olmuyorsa bende neden oluyor acaba biliyormusunuz ?
Guncellemelerde ag hatasi bende diyor.servis yazilimi tekrar yuklemisti benim.ilk denedigimde cihazda son surum yuklu dedi.bende dd 4.2.1 var.suan denedim yine ag hatasi dedi.ciddi bir sorun oldugunu dusunmuyorum.halihazirda bir guncelleme olmadigindan olabilir.

The Thoth

The Thoth

Üye
Bu telefonu ortalama kaç sene kullanabilirim arkadaşlar ? Bir de garantisinde sıkıntı oluyor mu kullanan arkadaşlar yorumlayabilir mi? Sorunlara cevap alabiliyormusunuz

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Ayni sorun bende de oluyor.aslinda kimse bisey yazmamis.goz ardi ediliyor ama ciddi bir sorun bence. Deneyimli arkadaslar bu gibi sorunlarin uzerinde durmali. Uzgunuz.malesef .....durduruldu diyor.programlardan tutun launcher'a kadar. Ve telefonu yeniden baslatmadan duzelmiyor. benim farkettigim hafiza kartina uygulama yukleyince veriyor gibi bu hatayi. Ayni uygulamayi telefon hafizasina yukledim sorun cikarmadi ama arada bir kendi dosya yoneticisi.msjlar.ayarlar vs hata vermesi dusundurucu. Sandisk class10 16gb kullaniyorum. Bu sorunun cozumunu hala bulamadim.telpa servise gonderdim telefonu tekrar yazilim yuklediler ama hicbisey degismedi hata yine geliyor.simdiden 10a yakin kisi bu hatayi alir olmus.ins bi cozum bulabiliriz.
Evet hocam yaa maalesef :( ama ben hafıza kartı takmadım henüz ve telefon kendini kapatıyo arada bi :( fabrika ayarlarına döndürsem düzelirmiki

tufless

tufless

Üye
Telefonda yeni yeni sorunlar çıkmaya başladı , bende alcaktım ama beklemedeydim , şimdi bunların çıkması biraz korkuttu gerçekten

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
600 tllik telefondan ne bekliyorsunuz ki zaten.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
bende hıc olmuyor uygulama durdu hatası zaten orjınalde pek durmadım ve suanda orm yuklu hıc bır sorun yok

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
KayraBey

KayraBey

Üye
Bende de hiç sorun yok çok şükür

Ccihat67

Ccihat67

Üye
android process media durduruldu hatası aldım şimdide off neden hep beni bulur böyle şeyler :(

- - - Eklendi - - -

Fabrika ayarlarına döndürdüm :(

06kubilay06

06kubilay06

Üye

bendemi yüklesemki stabilmi ? ve hangi romu kullanıyorsunuz ?
rom ısımlerı sunlar
gamerz rom v.1.0
gamerz rom v.1.5
gamerz rom v.1.7
gamerz rom v.1.9 jetpack
gamerz rom secret editon v.1.0
gamerz rom secret editon v.1.1
gamerz rom secret editon v.1.4
gamerz rom secret editon v.2.0
gamerz rom nexus editon v.1.0
sıralam bu sekılde ama ben gamerzrom 1.9 u kullanıyorum bana yetıyor

Üst Alt