2 aydan fazladır 800 tl 900 tl telefon araştırıyorum ikinci el veya sıfır kararsızlık üstüne kararsızlık yaşadım almaya gidip vaz geçtiklerim oldu daha neler neler nerdeyse saçlarım beyazlayacak telefon yüzünden biraz da korkak davranıyorum oda var boşa gitmesinden korktum birçok modelde sürekli kullanıcı yorumlarına baktım çok kafa karıştırıcı ama bu telefonda kullanıcılar memnun oldukça hem fiyat olarak hem performans olarak benim telefondan beklentim web müzik film kamera falan ama işlemci oyunu oynamam
aklımdaki sorulara cevap verirseniz sevinirim
1. Sorum ben sürekli mobil internet kullanırım ve 3gnin ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz 3g bağlantısı kopuyor diyenler olmuş kullanan arkadaşlar yaşadılar mi bu sorunu
2. Olarak ölü piksel olayi var nedir o açıklar misiniz
3. Olarak kulaklik sesi ve dış sesi nasıl
4. Olarak bu telefonun şarj aleti kapak silikon kılıf vs parça bulma veya bulamama sorunu varmi
batarya zaten web yüzünden HER telefonda Sorun olur o önemli değil benim için
video incelemelerine falan bakamadim mobilim ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla sevdim bu telefonu ne hikmetse içim ısındı diyebilirim
sorularıma kullanan arkadaşlar anlatabilirse artık bayram sonu bu işi bitireceğim ve alacağım
1-3g gıttıgınde telefonu kapatma gıbı bırseye gerek kalmıyor 3g gelınce kendısı gene baglanıyor ben hıc bır sorun yasamadım 3g ıle ılgılı
2-ölü pizel telefonun ekranındakı her hangi 1 pixelin fabrikadan ölü olarak cıkmasıdır cok gozle gorulur bısı degıl ama garantı kapsamındadır değiştirmek zorundalar ölü pixel var ise
3-kulaklıgı nokıa ve samsung un orjınal kulaklıklarıyla kıyasladım açık ara onde daha guclu bası var kı son ses dınleyınce kulagı rahatsız edıyor hoparlör sesi gayet yeterlı s3 den daha ıyı bır hoparloru var ahıze sesıde rahatlıkla duyuluyor sıkıntı cekmedım bugune kadar
4-şarj aleti her telefoncuda bulabılrısın ıphone 5 gıbı ozel bı sarj aletı yok
kapak,sılıkon kılıf suanda yok yurtdısından getırttırıyolar ama yakın zamanda turkıyeyede gelcek dedı telpa
telefon 2 sene garantılı oldugu ıcın tum parcaları telpa desteklıyo eger parcası yoksa buna sevın cunku telefonu degıstırmek zorunlar
- - - Eklendi - - -
Merhaba arkadaşlar günlerdir telefon araştırıyorum sürekli gitgellerdeyim. S3 Mini, s4 Mini arasında geldim gittim fakat telefona o kadar para vermek istemiyorum. Sonra General Mobile'yi gördüm de kafamda sorular var biraz.
Öncelikle telefonu oyun için fazla kullanmam ama oyunda problemi yok sanırım. Daha çok internet için kullanmayı düşünüyorum. Mesaj fazla atarım. Bunlarda problem var mı ? Bir de çift hatlı olması beni ürkütüyor problem yaratıyor mu?
Görüntülü konuşma mevcut mu telefonda? Cevaplarsanız sevinirim.
telefonları sıralamak gerkeırse s4mini > gm discovery > s3 mini
alabılıyorsan s4 mını çok daha ustun bır telefon kıyaslamak tam bı saçmalık olur ama arada dağ gıbı fıyat farkı da var 1 - 1.5 sene kullacagın bır telefona o kadar para verılırmı kendı tercıhın tabı sorularına gelcek olursak
oyunda hıcc bır sıkıntı yok
cok rahat stabıl ve serı olan bı tarayıcısı var oldukca hızlı fazalsıyla tatmın olursun o konuda hıc bı sıkıntısı kesınlıkle yok
bende çok mesaj yazarım ve mesajalrdada hıc bı sorunu yok gayet ıdeal kullanıslı
cıft hatlı kullanmıyorum ben ama telefonda cıft hat ıcın cok ozel guzel ayarları var telefonu cıft hatlı kullanmak cok zevk verıyor cunku cıft hat ayarları muhtesem hıc cıft hatlı telefonda bu tur ayarlara rastlamadım ve hıc bır sorunda cıakrmıyor
3g li goruntulu gorusme var