General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
bataryayı şişirtme kardeşim en fazla 2-3 saat tut yani telefon bataryanınm dolu olduğuna emin olsun :)

Teşkkürler :) çok durursa şişermi

- - - Eklendi - - -

içinde %34 civarında şarj vardı bitirmeye gerek varmıydı yaa direk taktım ama ?

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

SeRcE40

Üye

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun sen benden önce mıncıklamaya başladın discoyu :) :) . . benimkinde de hala hazırlanıyor yazıyo ne zaman gelecek şu telefon yawwwww :off: :off::off:

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
hayırlı olsun sen benden önce mıncıklamaya başladın discoyu :) :) . . benimkinde de hala hazırlanıyor yazıyo ne zaman gelecek şu telefon yawwwww :off: :off::off:

Teşekkürler Sayende :) sağolasın gelir gelir :D

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Telefon sonunda elime ulaştı :D çok sevindim kaç saat şarjda takılı kalması lazım ?
li-on bataryalarda 1-2 gun sarjda kalmıyor ıstedıgın zaman tak ıstedıgın zaman çıkar herhangı bı sorun olmaz kullandıkca ölür zaten

- - - Eklendi - - -

sakın 100 tl fazla vermeyın ınternetten sıparıs edın

- - - Eklendi - - -

hadi canım ön kamera 1080p mi çekiyor?
evet :D yakın cekımlerde arka kameradan hıc bı farkı olmuyor çok net

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA ve Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
li-on bataryalarda 1-2 gun sarjda kalmıyor ıstedıgın zaman tak ıstedıgın zaman çıkar herhangı bı sorun olmaz kullandıkca ölür zaten

İyi bişey mi söyledin kötü bişeymi çözemedim :) :tşk:

06kubilay06

06kubilay06

Üye

- - - Eklendi - - -

bıtırmeye gerek yok zaten suanda tum akıllı telefonalrda elektrık kesme özelliği var gunlercede sarjda dursa batarya sarjı almıyor geregınden fazlasını kesıyor ama en sağlıklısı gene sarj dolunca çıkarmak

- - - Eklendi - - -

İyi bişey mi söyledin kötü bişeymi çözemedim :) :tşk:
lion bataryaların kullanım ömürleri vardır yanı sarja takıp daha dolmadan cıkarıp takmak bataryayı bozmuyor ama bır sure sorna batarya omru azalıyor laptop bataryası gıbı

HAM ZA

HAM ZA

Üye
li-on bataryalarda 1-2 gun sarjda kalmıyor ıstedıgın zaman tak ıstedıgın zaman çıkar herhangı bı sorun olmaz kullandıkca ölür zaten - - - Eklendi - - -
evet :D yakın cekımlerde arka kameradan hıc bı farkı olmuyor çok net
:D yok ben bu telefonu alacam arkadaş :D bitti yha :P

- - - Eklendi - - -

Teşkkürler :) çok durursa şişermi - - - Eklendi - - - içinde %34 civarında şarj vardı bitirmeye gerek varmıydı yaa direk taktım ama ?
bitir şarjını kardeş :D wifi 3g 4g herşeyi aç sömürsün bataryayı :D öyle doldur :)

jublomo22

Üye
Bizim laptopunda bataryası gitti 1 saat zor gidiyo :(

selcukks52

Üye
Arkadaşlar benim cihazda 4.2.1 yuklu güncelleştirmeye girdiğimde ağ hatası lütfen ağı kontrol edin diyor neden acaba ne bu ağ hatası birde cihazda samsunglarda olduğu gibi yapamıyorum duvar kağıdını cihaz da ayarlasamda ayarladığım gibi olmuyor müzik dinlerken kendi kulakligiyla muzik kapanip aciliyor bazen tamamen kapaniyor bunlar sizde de oluyor mu olmuyorsa bende neden oluyor acaba biliyormusunuz ?

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Bendede kendi tarayıcısı 2-3 kere durduruluyor hatası verdi sonrada bütn uyglmlr durduruluyor hatası verdi tel cebimdeydi 30 dk snra fln baktgmda tel kapanmştı :(

SeRcE40

Üye
Bendede kendi tarayıcısı 2-3 kere durduruluyor hatası verdi sonrada bütn uyglmlr durduruluyor hatası verdi tel cebimdeydi 30 dk snra fln baktgmda tel kapanmştı :(

aman bende olmasın böyle şeyler :) , mesajda sıkıntı olmasın kamerasında sıkıntı olmasın müzik dinlerken sıkıntı olmasın az birazda oyun oynatsın yeter :) :) , insan yapımı sonuçta her teknolojik üründe farklı yerden bakanlar olduğu için mutlaka kusur bulunuyo . .

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
aman bende olmasın böyle şeyler :) , mesajda sıkıntı olmasın kamerasında sıkıntı olmasın müzik dinlerken sıkıntı olmasın az birazda oyun oynatsın yeter :) :) , insan yapımı sonuçta her teknolojik üründe farklı yerden bakanlar olduğu için mutlaka kusur bulunuyo . .

Evet maalesef :(

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Sürekli uygulama kapatlyor hatası aliyorm

Üst Alt