HAM ZA
Üye
12 saat veya 1 güne gerek yokmu ?
bataryayı şişirtme kardeşim en fazla 2-3 saat tut yani telefon bataryanınm dolu olduğuna emin olsun

12 saat veya 1 güne gerek yokmu ?

bataryayı şişirtme kardeşim en fazla 2-3 saat tut yani telefon bataryanınm dolu olduğuna emin olsun![]()
çok durursa şişermi
Teşkkürlerçok durursa şişermi
- - - Eklendi - - -
içinde %34 civarında şarj vardı bitirmeye gerek varmıydı yaa direk taktım ama ?
. . benimkinde de hala hazırlanıyor yazıyo ne zaman gelecek şu telefon yawwwww

hayırlı olsun sen benden önce mıncıklamaya başladın discoyu![]()
. . benimkinde de hala hazırlanıyor yazıyo ne zaman gelecek şu telefon yawwwww
![]()
![]()
sağolasın gelir gelir 
li-on bataryalarda 1-2 gun sarjda kalmıyor ıstedıgın zaman tak ıstedıgın zaman çıkar herhangı bı sorun olmaz kullandıkca ölür zatenTelefon sonunda elime ulaştıçok sevindim kaç saat şarjda takılı kalması lazım ?
evetsakın 100 tl fazla vermeyın ınternetten sıparıs edın
- - - Eklendi - - -
hadi canım ön kamera 1080p mi çekiyor?yakın cekımlerde arka kameradan hıc bı farkı olmuyor çok net
li-on bataryalarda 1-2 gun sarjda kalmıyor ıstedıgın zaman tak ıstedıgın zaman çıkar herhangı bı sorun olmaz kullandıkca ölür zaten

bıtırmeye gerek yok zaten suanda tum akıllı telefonalrda elektrık kesme özelliği var gunlercede sarjda dursa batarya sarjı almıyor geregınden fazlasını kesıyor ama en sağlıklısı gene sarj dolunca çıkarmak
Teşkkürlerçok durursa şişermi
- - - Eklendi - - -
içinde %34 civarında şarj vardı bitirmeye gerek varmıydı yaa direk taktım ama ?
lion bataryaların kullanım ömürleri vardır yanı sarja takıp daha dolmadan cıkarıp takmak bataryayı bozmuyor ama bır sure sorna batarya omru azalıyor laptop bataryası gıbı
İyi bişey mi söyledin kötü bişeymi çözemedim![]()
![]()
li-on bataryalarda 1-2 gun sarjda kalmıyor ıstedıgın zaman tak ıstedıgın zaman çıkar herhangı bı sorun olmaz kullandıkca ölür zaten - - - Eklendi - - -evetyakın cekımlerde arka kameradan hıc bı farkı olmuyor çok net
yok ben bu telefonu alacam arkadaş
bitti yha :P
- - - Eklendi - - -
bitir şarjını kardeşTeşkkürlerçok durursa şişermi - - - Eklendi - - - içinde %34 civarında şarj vardı bitirmeye gerek varmıydı yaa direk taktım ama ?
wifi 3g 4g herşeyi aç sömürsün bataryayı
öyle doldur
![]()
bitir şarjını kardeşwifi 3g 4g herşeyi aç sömürsün bataryayı
öyle doldur
![]()
Vay beee![]()

tamam çıkarma dolsun. tam boşalt dolduktan sonraTaktım şarja ama ?

Bizim laptopunda bataryası gitti 1 saat zor gidiyo![]()
casper berbat şarj aleti yine yolcutamam çıkarma dolsun. tam boşalt dolduktan sonra![]()

Bendede kendi tarayıcısı 2-3 kere durduruluyor hatası verdi sonrada bütn uyglmlr durduruluyor hatası verdi tel cebimdeydi 30 dk snra fln baktgmda tel kapanmştı![]()
, mesajda sıkıntı olmasın kamerasında sıkıntı olmasın müzik dinlerken sıkıntı olmasın az birazda oyun oynatsın yeter
, insan yapımı sonuçta her teknolojik üründe farklı yerden bakanlar olduğu için mutlaka kusur bulunuyo . .aman bende olmasın böyle şeyler, mesajda sıkıntı olmasın kamerasında sıkıntı olmasın müzik dinlerken sıkıntı olmasın az birazda oyun oynatsın yeter
![]()
, insan yapımı sonuçta her teknolojik üründe farklı yerden bakanlar olduğu için mutlaka kusur bulunuyo . .