General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

tufless

tufless

Üye
Yok sende haklısın özellikleri bakımından çok güzel ve ucuz bi telefon ama markasından dolayı biraz terettütte kaldım kasası dokunmatiği yandaki ses tuşları falan sony xperia go ya göre nasıl ?

Bence marka konusunda kafaya takılcak bir durum yok. Benim telefonu 5 dakikalık bir incelemem oldu. Bu konuda sana doğru bir bilgi vermem yanlış olur diye düşünüyorum. Ama telefon bana dandik havası hiçte vermedi. Elime aldığımda iyi bir his veriyor telefon. Burdaki konuda okuduğum yorumlar üzerine ve araştırmalarım üzere dokunmatiğinin iyi olduğunu düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bu konuda daha sağlıklı bilgi verebilirler bizlere

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Systemathic

Systemathic

Üye
Bence marka konusunda kafaya takılcak bir durum yok. Benim telefonu 5 dakikalık bir incelemem oldu. Bu konuda sana doğru bir bilgi vermem yanlış olur diye düşünüyorum. Ama telefon bana dandik havası hiçte vermedi. Elime aldığımda iyi bir his veriyor telefon. Burdaki konuda okuduğum yorumlar üzerine ve araştırmalarım üzere dokunmatiğinin iyi olduğunu düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bu konuda daha sağlıklı bilgi verebilirler bizlere
Teşekkür ederim en kısa sürede bende incelicem telefonu ama bi türlü denk gelmedi.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
telefondan alıpta pişman olan gormedım ben ve suanda cevremde herkes benden gordu ve almaya basladı dokunmatıgı cok ıyı cok akıcı ısınma problemı yok cok ınce ve
kasma yok telefonda tek sıkıntısı kasa plastık ve bı yerden sonra hafıf de olsa gıcırdama var fakat bu s3 de bıle olan bışiydi kılıflar gelınce dırek kılıf takıcam ayrıca ekranında hergun 8 tane anahtarı olan bı anahtarlıkla taşıyorum ve hıc cızık yok

Systemathic

Systemathic

Üye
telefondan alıpta pişman olan gormedım ben ve suanda cevremde herkes benden gordu ve almaya basladı dokunmatıgı cok ıyı cok akıcı ısınma problemı yok cok ınce ve
kasma yok telefonda tek sıkıntısı kasa plastık ve bı yerden sonra hafıf de olsa gıcırdama var fakat bu s3 de bıle olan bışiydi kılıflar gelınce dırek kılıf takıcam ayrıca ekranında hergun 8 tane anahtarı olan bı anahtarlıkla taşıyorum ve hıc cızık yok

Bilgi için teşekkür ederim kardeşim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

En kısa sürede değiştircem telefonumu şuanki telefonum Sony Xperia go Discovery alıcam. Bişey daha sorcam sana ama Android sistemi güncelleniyor mu ? :tebessüm:

merto0180

merto0180

Üye
Benide ekler misiniz beyaz renk.

tufless

tufless

Üye

Bİlgi için teşekkür ederim :) Ekran gorilla glass mı ? Bu konuda hiç bir yerde net cevap göremedim ?

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefonu anahtar ile çizmeye çalıştı birisi videosu bile var.

• Beğen
Tepkiler: selcukas

kapadokyalıusta

Üye
tlfon çok güzel sitede yazandan daha erken geldi bide telpamarkette hediyeli yazıyordu ama extra bişey gelmedi hediyesi nedir bunun arkadaş

merto0180

merto0180

Üye
Yok sende haklısın özellikleri bakımından çok güzel ve ucuz bi telefon ama markasından dolayı biraz terettütte kaldım kasası dokunmatiği yandaki ses tuşları falan sony xperia go ya göre nasıl ?

Xperia Go yu bilemem ama dün aldım telefonun beyaz rengini ve 600 liranın hakkın fazlasıyla veriyor. Çok hoşuma gitti gerçekten.

NedenLan

Üye
bugün elimde ulaştı tel arkadaşlar telpa 1ağustosta başlayacak demişti dağıtım ama bugün kargo geldi.pek kurcalama fırsatım olmadı ama sim2ye taktım teli normal sim görmedi mi ne oldu anlamadım çift simde bazen sıkıntı oluyor demişlerdi mi,cro sim yaptırıp tek sim kullanacam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum dediğim gibi daha inceleme fırsatım olmadı ama gayet ince ve hafif tel.

ayrıca arkadaşlar ilk android telefonum olacak bana uygulama ve püf noktalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Yeni Alan Arkadaşlar şu Tv ye kablosuz bağlama olayını bi çözseniz ben çözemedim :S :) açdım fakat qörmüyor tel

Buğra

Buğra

Admin
Yeni Alan Arkadaşlar şu Tv ye kablosuz bağlama olayını bi çözseniz ben çözemedim :S :) açdım fakat qörmüyor tel

Onu her tvde yapilmiyor cunku benim tv de de olmadi wifi adaptor almamiz lazimmis oda 150tl civari

mertxxcan

mertxxcan

Üye

Onu her tvde yapilmiyor cunku benim tv de de olmadi wifi adaptor almamiz lazimmis oda 150tl civari

Tv nin markası Lq wifiden pc ye bağlayabiliyorum fakat tel için smartphone qibi bi uyqulama istiyor anlamadım qitti :S

- - - Eklendi - - -

////////////////////
Arkadaşlar bu arada oyun önere bilirmisiniz online olmayan rpq felan fps de olur sevdiğiniz beğendiniz oyunlardan ?

06kubilay06

06kubilay06

Üye

- - - Eklendi - - -

En kısa sürede değiştircem telefonumu şuanki telefonum Sony Xperia go Discovery alıcam. Bişey daha sorcam sana ama Android sistemi güncelleniyor mu ? :tebessüm:
telefon içinde gulcelleme koymuslar yanı guncellenebılıyor fakat guncelleme gelırmı bılmıyorum

- - - Eklendi - - -

Bİlgi için teşekkür ederim :) Ekran gorilla glass mı ? Bu konuda hiç bir yerde net cevap göremedim ?
bu telefonun baska adlarıda var onlarda gorılla glass2 var yazıyor ama bızdekınde yazmıyor gm nın sıtesınde fakat telpanın sıtesınde yazıyor ayrıca gorılla glass degılse bıle umrumda degıl 2 kez kuma dustu ve anaktarlıkla tasıdım hıc bı cızık olmadı yanı kalıtelı cızılmıyor ekran

- - - Eklendi - - -

tlfon çok güzel sitede yazandan daha erken geldi bide telpamarkette hediyeli yazıyordu ama extra bişey gelmedi hediyesi nedir bunun arkadaş
telpa üçkağıtçılık yapıyor ıcındekı ekran koruyucuyu hedıye olarak gosterıyor :D

- - - Eklendi - - -

bugün elimde ulaştı tel arkadaşlar telpa 1ağustosta başlayacak demişti dağıtım ama bugün kargo geldi.pek kurcalama fırsatım olmadı ama sim2ye taktım teli normal sim görmedi mi ne oldu anlamadım çift simde bazen sıkıntı oluyor demişlerdi mi,cro sim yaptırıp tek sim kullanacam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum dediğim gibi daha inceleme fırsatım olmadı ama gayet ince ve hafif tel.

ayrıca arkadaşlar ilk android telefonum olacak bana uygulama ve püf noktalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
ben 1 gun boyunca cıft sım kullandım hıc bı sorun gormedım cıft sım kullanmak bu telefonda ıskence yerıne zevk verıyor cok rahat kullanımı var
ben ılk aldıgımda bırı benı arıyordu ve ulasılmıyo dıyodu cok tırstım bozukmu dıye sonra ben aradım ılk arayısımda calmadı 2.dede 1 dk sonra calmaya basladı sınırım zıpladı hemen kutuyla bırlıkte telefoncuya goturdum ve dedıkı sım kart uyumsuzlugu var dedı avea bayısıne gıt buna uygun sım ıste dedı bende anlamadım avea bayısıne gıttım ordakılerde bılmıyoruz dedı eve gıttım arastırdım bıraz her telefonun bellı sım okuma ozellıklerı var sımın sarı kısmı varya onun boyutları oluyomus benı max boy mus onun 1 numara küçüğünü ve daha altlarını desteklıyormus gıttım aveadean bu boy ıstıyorum dedım 8 tl verdım 2 saat ıcınde geçti ve hıc bı sorun olmadan kullanıyorum
android tamamen geliştirmeey açık zevklı bır ısletım sıstemıdır araştırarak öğrenebilirsin ihtiyaçlarını genişlet ve ona gore aramalar yap ıllakı ısın görülür :D

Systemathic

Systemathic

Üye
Telefonun gelmesi heralde hediye :D hediye gelse bile 8 gb lık hafıza kartı verirler genelde o kadar iyi bişey değil takma kardeşim :)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Herkesin telefonun kısmında GM Discovery yazmaya başladı :D

Systemathic

Systemathic

Üye
Tv nin markası Lq wifiden pc ye bağlayabiliyorum fakat tel için smartphone qibi bi uyqulama istiyor anlamadım qitti :S

- - - Eklendi - - -

////////////////////
Arkadaşlar bu arada oyun önere bilirmisiniz online olmayan rpq felan fps de olur sevdiğiniz beğendiniz oyunlardan ?
Modern Combat 4

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefon virüs gibi yayılıyor :-)

• Beğen
Tepkiler: MrCaesar

Üst Alt