Bilgi için teşekkür ederim kardeşim
- - - Eklendi - - -
En kısa sürede değiştircem telefonumu şuanki telefonum Sony Xperia go Discovery alıcam. Bişey daha sorcam sana ama Android sistemi güncelleniyor mu ?
telefon içinde gulcelleme koymuslar yanı guncellenebılıyor fakat guncelleme gelırmı bılmıyorum
- - - Eklendi - - -
Bİlgi için teşekkür ederim

Ekran gorilla glass mı ? Bu konuda hiç bir yerde net cevap göremedim ?
bu telefonun baska adlarıda var onlarda gorılla glass2 var yazıyor ama bızdekınde yazmıyor gm nın sıtesınde fakat telpanın sıtesınde yazıyor ayrıca gorılla glass degılse bıle umrumda degıl 2 kez kuma dustu ve anaktarlıkla tasıdım hıc bı cızık olmadı yanı kalıtelı cızılmıyor ekran
- - - Eklendi - - -
tlfon çok güzel sitede yazandan daha erken geldi bide telpamarkette hediyeli yazıyordu ama extra bişey gelmedi hediyesi nedir bunun arkadaş
telpa üçkağıtçılık yapıyor ıcındekı ekran koruyucuyu hedıye olarak gosterıyor
- - - Eklendi - - -
bugün elimde ulaştı tel arkadaşlar telpa 1ağustosta başlayacak demişti dağıtım ama bugün kargo geldi.pek kurcalama fırsatım olmadı ama sim2ye taktım teli normal sim görmedi mi ne oldu anlamadım çift simde bazen sıkıntı oluyor demişlerdi mi,cro sim yaptırıp tek sim kullanacam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum dediğim gibi daha inceleme fırsatım olmadı ama gayet ince ve hafif tel.
ayrıca arkadaşlar ilk android telefonum olacak bana uygulama ve püf noktalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
ben 1 gun boyunca cıft sım kullandım hıc bı sorun gormedım cıft sım kullanmak bu telefonda ıskence yerıne zevk verıyor cok rahat kullanımı var
ben ılk aldıgımda bırı benı arıyordu ve ulasılmıyo dıyodu cok tırstım bozukmu dıye sonra ben aradım ılk arayısımda calmadı 2.dede 1 dk sonra calmaya basladı sınırım zıpladı hemen kutuyla bırlıkte telefoncuya goturdum ve dedıkı sım kart uyumsuzlugu var dedı avea bayısıne gıt buna uygun sım ıste dedı bende anlamadım avea bayısıne gıttım ordakılerde bılmıyoruz dedı eve gıttım arastırdım bıraz her telefonun bellı sım okuma ozellıklerı var sımın sarı kısmı varya onun boyutları oluyomus benı max boy mus onun 1 numara küçüğünü ve daha altlarını desteklıyormus gıttım aveadean bu boy ıstıyorum dedım 8 tl verdım 2 saat ıcınde geçti ve hıc bı sorun olmadan kullanıyorum
android tamamen geliştirmeey açık zevklı bır ısletım sıstemıdır araştırarak öğrenebilirsin ihtiyaçlarını genişlet ve ona gore aramalar yap ıllakı ısın görülür