General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

m_kan

m_kan

Üye
arkadaşlar bu telefon güncelleme alır mı ben öyle romla uğraşmak istemiom garantisi gittiği için

ugur426a

Üye
Arkadaşlar bir haftalık discovery kullanıcısıyım. siyah renkte aldım.root yapmadım.yazılımına dokunmadım. Yalnız bir sıkıntım var. önceden çin malı class4 4gb bi hafıza kartım vardı cihazda sıkıntısız çalışıyodu. gta vice city yükleyip denedim kasma falan yoktu. dün 16 gb sandisk class10 hafıza kartı alıp taktım. gta kasıyor. cihaz arada bir kasıyor. ve sürekli uygulamalarda uygulama malesef durduruldu hatası alıyorum. bazen de google play de uygulama sd kart veya usb belleğe kurulamaı hatası. acaba cihazın kartlar konusunda seçicilik yapma gibi bir durumu var mı. tekrar yazılım yükletmeyi düşünüyorum.umarım işe yarar.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Yarın siparişi vericem inşallah :)

merto0180

merto0180

Üye
Sonunda aradılar siparişi vermişler en geç pazartesi elinizde olur dedileeeeeeeeeeerrrrrr :aha::aha::aha::aha:

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben direk gidip aldım üstelik 2 yerde birden bulmuştum

merto0180

merto0180

Üye
Telefonu alacakların dikkatine ! Bugün bayim telefonun çok az beyaz renginin bulunduğunu söyledi. Ben siyah istiyordum ama olsun dedim beyazını getirtecek en geç pazartesi. Sizde acele edin !

• Beğen
Tepkiler: Buğra

NedenLan

Üye
telpadan dün önsiparişle aldım. Siyah istiyordum ama sadece beyaz varmis inşallah bir sorun çıkmaz. Alan herkese hayırlı olsun arkadaşlar umarız hiçbirimiz bir sorunla karşılaşmayiz.

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Telefonu alacakların dikkatine ! Bugün bayim telefonun çok az beyaz renginin bulunduğunu söyledi. Ben siyah istiyordum ama olsun dedim beyazını getirtecek en geç pazartesi. Sizde acele edin !

Bayinin telefon numarasi nı pm atarmısın lütfen

pinokyotr

pinokyotr

Üye
telpadan dün önsiparişle aldım. Siyah istiyordum ama sadece beyaz varmis inşallah bir sorun çıkmaz. Alan herkese hayırlı olsun arkadaşlar umarız hiçbirimiz bir sorunla karşılaşmayiz.

Hangi bayiden kardeşim numarası varmı

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Ankarada Bir bayi felan tavsiye edicek varmı qmd satan bir yer qören ? :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
En iyisi şuan için orjinal rom+root...

NedenLan

Üye
Hangi bayiden kardeşim numarası varmı
internetten aldım reis telpanın kendi sitesinden 1ağustosta başlayacakmış dağıtım yanlış anlaşılma oldu galiba bayiden almadım tel daha elime de geçmedi,bekliyoruz sorunsuz gelse bari.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne zaman dagitilmaya baslaniyor bu cihaz arkadaslar .?

mc.a

mc.a

Üye
1 agustos yaziyor telpamarket de..

06kubilay06

06kubilay06

Üye
beyler gamerzrom secret edition 2.0 ı yukleyın kesınlıkle tavsıye ederım zaten ondan ıyısı cıkmayacak bu saatten sonra

ugur426a

Üye
beyler gamerzrom secret edition 2.0 ı yukleyın kesınlıkle tavsıye ederım zaten ondan ıyısı cıkmayacak bu saatten sonra

Rom yukle demissiniz ama onceki sayfada belirttigim hafiza karti arizasindan dolayi servise goturdum.yeni bi yazilim oldugunu ama yuklemek icin root etmesi gerektigini soyledi ve root edince garanti disi kalir dedi.var mi bogle bi durum.roottu geri alsak dedim.icinde sayac gibi bisey var telpa onu anliyo dedi.var mi boyle bi durum..tabi benim sorun da hallolmadi.

Üst Alt