General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
o fiyata daha iyisini bulamaz hızlıdır hd oynatır

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu cihaz neden hiç bir yerde yok ?

ahmetsuha525000

Üye
GM Altın çağını yaşadı

Sarangni

Sarangni

Üye
Arkadaş sipariş verdi 1 Ağustos gelecekmiş. Gelsin bir inceleyeyim bakalım nasıl bir cihaz.

Buğra

Buğra

Admin
Secret Rom 2.0 geliyor arkadaşlar şiddetle rom kurmanızı tavsiye ederim boş ram miktarı 650mb civarında geziyor hiç yükselmiyor.Performans deseniz muhteşem.Hız pil hepsi bir arada :)

Legendary.

Legendary.

Üye
telefonu alınca girerim rom işene :aha ama aydınlatsanıza az beni. Rom kurunca garanti kapsamı oluyormuş geri gelebilir mi? Garantiye yollarken napcaz vs.vs.

- - - Eklendi - - -

aslında yapmasamda olur :D Batarya konusunda iyileştirme oluyo mu rootsuz romsuz :zong:

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar multi vindow varmı

Legendary.

Legendary.

Üye
Yok diye biliyorum

Buğra

Buğra

Admin
telefonu alınca girerim rom işene :aha ama aydınlatsanıza az beni. Rom kurunca garanti kapsamı oluyormuş geri gelebilir mi? Garantiye yollarken napcaz vs.vs.

- - - Eklendi - - -

aslında yapmasamda olur :D Batarya konusunda iyileştirme oluyo mu rootsuz romsuz :zong:
rom veya root olmadan iyileştirme imkansız :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar size bir soru s3 mini ile s3 takas yapayım mı yoksa general mobil mi alayım not takas 300 tl diyor

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Secret Rom 2.0 geliyor arkadaşlar şiddetle rom kurmanızı tavsiye ederim boş ram miktarı 650mb civarında geziyor hiç yükselmiyor.Performans deseniz muhteşem.Hız pil hepsi bir arada :)

Eğer bu romdada videolar tam ekran izlenmezse işime yaramaz...

mertxxcan

mertxxcan

Üye
OPC

OPC

Üye
Secret Edition 2.0 kurdum az önce ekran görüntülerini atarım :)

salih1478

Üye
ya rom kursam mı diye düşünüyorum ama şu uygulamaları tek tek baştan yüklemeye gıcık oluyorum bu yüzden kurmayacagım

Türe

Türe

Üye
bende wifi yok kardeşim ama apk sını bulurum titanium backup on sonra ne yapicam yine net baglantısı istemiyor mu

Hayır istemez ama lucky patcher ile birlikte kullanacaksınız. Nette konu anlatımları var , yardımcı olacaktır.

salih1478

Üye

Üst Alt