Kerim.
Üye
KanatlanırNova Launcher kurdum daha iyi oldu
Nova iyidir.ama ben apexi tavsiye ederim

KanatlanırNova Launcher kurdum daha iyi oldu

Verme bence. 599TL'den bir kuruş fazla vermeyin. Adam gibi adam olan satıcılar zaten 599TL diyor 600TL bile demiyor.

Ben avea iletişim merkezinden 640 a aldım![]()
keşke almasaydın öyle şerolardan

Yerinde olsam beklerdim. Sırf böyle fırsatçılara inat bi kaç hafta beklemeyi göze alırdım. Eğer herkes böyle düşünürse imkanı yok yüksek fiyata satamazlar. Ama olmuş bir kere hayırlı uğurlu olsun inşallah![]()
Harbiden kararsızım.
40 tl de sabredemememin cezası olsun.Neyse...
Beyler gameloftun blitz bridge diye oyunu var.Biraz battefileld heroes özentisi ama sarıyor.Gelin beraber oynayalım.
Heroes Order and Chaos da online o da güzelEfenim şimdi bu telefondan alacağım Allah'ın izniyle. Ama renk konusunda kararsızım üstteki arkadaşlar gibi. Hangisi hoşuna gittiyse al demeyin çünkü hepsi hoşuma gitti. Siyah asil duruyor Nexus gibi. Mavi ise Lumialar gibi dikkat çeker dışarda. Beyaz ise ne bileyim hani böyle S3 havasındaHarbiden kararsızım.

Siyah daha çok yakisiyor arkadaşlar . Bu tartisilmaz bir gerçek .![]()

Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum da şu renk konusunda kararsızım Beyaz deseniz çok ayrı ve çekici duruyoo ama Gönlüm Siyah tan yana çok süper duruyo siyah ta anlayacağınız kararsızım öneri?![]()
Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum da şu renk konusunda kararsızım Beyaz deseniz çok ayrı ve çekici duruyoo ama Gönlüm Siyah tan yana çok süper duruyo siyah ta anlayacağınız kararsızım öneri?![]()
Efenim şimdi bu telefondan alacağım Allah'ın izniyle. Ama renk konusunda kararsızım üstteki arkadaşlar gibi. Hangisi hoşuna gittiyse al demeyin çünkü hepsi hoşuma gitti. Siyah asil duruyor Nexus gibi. Mavi ise Lumialar gibi dikkat çeker dışarda. Beyaz ise ne bileyim hani böyle S3 havasındaHarbiden kararsızım.

buda bişidir kimisi 750 den almışta aslında turkıye sınırları ıcınde bu telefonu samsung yapsa 1000 den aşşağı kesın olmaz ama sonucta 599 kesın fıyatlı bı telefonada 750 verilmez