General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
telefon menüsü felan türkçe değilmi almayı düşünüyorum da

DalvikCache

DalvikCache

Üye
cihaza sahip arkadaşlar nova 3 gameplay ini hazırlayabilirlermi mümkünse? Hiç kimse nova3 performansından bahsetmemiş gangstar vegas ı da merak ediyorum performansı nasıl?

hdhdhd

hdhdhd

Üye

ben hic öyle düşünmüyorum.piyasada bilinen bir marka olmak istiyorlar oyuzden fiyat böyle bence:oke: ayrıca ürünün yurtdışı fiyatı da 600tl oluyor buda yediğimiz kazığı gösteriyor:)

Kardes GM zaten amerika firmasidir her ne kadar sahipleri turk 2 genc olsada... yani yurtdisindada 600 tl olmasi sirf prestij kazanmak icin adamlar turkiyenin yuksek vergilerine ragmen yurtdisiyla ayni fiyata satiyor. Bu arada urunu yapan firma BLU degil BLU da GM gibi cinde yaptiriyor urunu. Discovery nin arka kapagni actiginda her yerinde GM damgasini vurmus. Baska bir firma ismi yok.

- - - Eklendi - - -

Pişman olacağınızı düşünmüyorum 1 ay içinde bende almayı düşünüyorum siyah renk bi aksilik olmazsa :oke:

%95 i turkce bazi yerlerde kucuk ceviri eksikleri var onlar da sknti cikarmiyor.

alonsof1

alonsof1

Üye
Arkadaşlar cihaz tüm özellikleriyle güzel görünmekte. tamamen kişisel fikrim ;Öncelikle ürünü yapan şirket gm değil Blu isimli bir şirket. her yerde gm logosunun olması ürünün gm tarafından yapıldığını ispatlamaz.ürün çinde ürettiriliyor. 2. konu ise ürünün satış sonrası hizmeti ki bu noktada çoğumuz huawei şirketinin kvk ile anlaşması olmasına rağmen de denli sıkıntılar çektiğini ve şirketin ucuz fiyata yüksek kalite amaçları Türkiye piyasasında çok satılmasına rağmen tutmadığını göstermiştir. gm şirketinin teknik ağı bu cihaz için yeterli olmayacaktır. ayrıca gm şirketi bu ürüne android sürümü çıkaramayacak, Blu şirketi ile yapılan anlaşma ölçüsünde güncelleme sağlayabilecek. Yani ürüne androidin son sürümü olan 5.0 gelmesi pek muhtemel gözükmüyor.bunların dışında ürün tam bir sistem canavarı.alan veya almayı düşünenlere hayırlı olsun...

hdhdhd

hdhdhd

Üye
gerçekten 3g sorunu varmı çok heveslenmiştim almaya yav bizim burda 3g çok gidip geliyor süreli Telefonu açıp kapatamam

Gencler acip kapatmak yerine ucak modunu acip kapatin duzelir tahminimce ayni sorun bazen benim 5830 da da oluyor oyle yapiyorum duzeliyor.:-)

- - - Eklendi - - -

-ABD Marka - Çin Malı- yazıyor. Marka ABD markası ama üretimini Çin mi yapıyor? Tam olarak anlamış değilim.

Sen hangi devirde yasiyon arkadasim sen zannediyonmu senin i phone telefonunun islemcisi kamerasi carti curtu amerikada apple tarafindam uretiliyor? Hepsi cinde uretiliyor artik arastirin arkadaslar biraz ya

- - - Eklendi - - -

kardesim ben BLU abd mensei li bir firma ve GM ile BLU ayni yerde yaptiriyor diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: Dede

jublomo22

Üye
123 sayfanın 123 ünüde okudum bu telden almayı düşünüyorum gerçekten stabil ve piyasadaki her oyunu açıyor değilmi(mc4,need for speed vs.) ortalama 13 bin test puanı alması çok iyi arkadaşımın note 2 sine yaptığım testde 15 bin puan almıştı note 2 yeni rom çıkmasıyla tel kesinlikle uçar romun özellikleride gayet iyi kullanan arkadaşlar cevap yazarsana sevinirim :) bu arada 10 temmuz itibariyle gold a gelcek diye okudum gelmişmidir acaba bi bilgisi olan varmı?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
merto0180

merto0180

Üye
Ben burada bi telefoncuya siparişi verdim adam bulur bulmaz getirtip arayacak beni yani muhtemel 1 bilemedin 2 hafta daha bekleyeceğim.

Buğra

Buğra

Admin
123 sayfanın 123 ünüde okudum bu telden almayı düşünüyorum gerçekten stabil ve piyasadaki her oyunu açıyor değilmi(mc4,need for speed vs.) ortalama 13 bin test puanı alması çok iyi arkadaşımın note 2 sine yaptığım testde 15 bin puan almıştı note 2 yeni rom çıkmasıyla tel kesinlikle uçar romun özellikleride gayet iyi kullanan arkadaşlar cevap yazarsana sevinirim :)

öncelikle cihaz her oyunu yağ gibi oynatıyor :oke:

puana gelince evet 13binlerde puan alıyor fakat bu puanların bir önemi yok hiç bir şeyi kanıtlamaz puanlar :)

jublomo22

Üye
@NakeDKing bu arada 10 temmuz itibariyle gold a gelcek diye okudum gelmişmidir acaba bi bilgisi olan varmı?

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
beyazının kenarından ekranın ışığı görünüyor diyorlar doğrumu ?

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Gencler acip kapatmak yerine ucak modunu acip kapatin duzelir tahminimce ayni sorun bazen benim 5830 da da oluyor oyle yapiyorum duzeliyor.:-)

- - - Eklendi - - -

Sen hangi devirde yasiyon arkadasim sen zannediyonmu senin i phone telefonunun islemcisi kamerasi carti curtu amerikada apple tarafindam uretiliyor? Hepsi cinde uretiliyor artik arastirin arkadaslar biraz ya

- - - Eklendi - - -

kardesim ben BLU abd mensei li bir firma ve GM ile BLU ayni yerde yaptiriyor diye biliyorum

Hepsi değil genel konuşma. O zaman Benim Lumia 620'nin arkasında neden "Made in P.R.C" ibaresi yer alıyor? Üstüme gelme kardeşim.

• Beğen

selcukas

Üye
Arkadaslar lutfen yanıt bekliyorum s3minim var satip bu telefonu alsam deger mi sizce? Bu arada benim telefonu kaca satarim ??

salih1478

Üye
beni ekleyin mavisini aldım

bugün telpa levente gittim ve beyaz ve mavi vardı ikisinede baktım beyaz oyuncak gibi duruyordu mavisini aldım fevkaledenin fevkininde fevkinde bu

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
@NakeDKing bu arada 10 temmuz itibariyle gold a gelcek diye okudum gelmişmidir acaba bi bilgisi olan varmı?
ben telpamarketten aldım internet üzerinden orada stok oluyor. diğer firmalar hakkında pek bilgim yok

salih1478

Üye
arkadaşlar telefonda 2 tane ölü pixel çıktı değişime versem yenisini verirler degil mi..birde yarın servis açik olur mu

Buğra

Buğra

Admin
arkadaşlar telefonda 2 tane ölü pixel çıktı değişime versem yenisini verirler degil mi..birde yarın servis açik olur mu

Bendede var 2 tane ölü pixel fakat gece siyah zeminde bakarsam görünüyor o yüzden dert etmiyorum

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ölü pikseller kullanımı etkiliyor mu? Yani göze batıp rahatsız ediyor mu? Biraz saçma olacak ama zamanla etrafındaki pikselleri de öldürüyor mu :D Evet cahilim.

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt