General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Koraycann05

Koraycann05

Üye
Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum da şu renk konusunda kararsızım Beyaz deseniz çok ayrı ve çekici duruyoo ama Gönlüm Siyah tan yana çok süper duruyo siyah ta anlayacağınız kararsızım öneri? :)

salih1478

Üye
telefonu buldunda rengi kaldı :)

merto0180

merto0180

Üye

Ben avea iletişim merkezinden 640 a aldım :(

Yerinde olsam beklerdim. Sırf böyle fırsatçılara inat bi kaç hafta beklemeyi göze alırdım. Eğer herkes böyle düşünürse imkanı yok yüksek fiyata satamazlar. Ama olmuş bir kere hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Yerinde olsam beklerdim. Sırf böyle fırsatçılara inat bi kaç hafta beklemeyi göze alırdım. Eğer herkes böyle düşünürse imkanı yok yüksek fiyata satamazlar. Ama olmuş bir kere hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

40 tl de sabredemememin cezası olsun.Neyse...

Beyler gameloftun blitz bridge diye oyunu var.Biraz battefileld heroes özentisi ama sarıyor.Gelin beraber oynayalım.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Efenim şimdi bu telefondan alacağım Allah'ın izniyle. Ama renk konusunda kararsızım üstteki arkadaşlar gibi. Hangisi hoşuna gittiyse al demeyin çünkü hepsi hoşuma gitti. Siyah asil duruyor Nexus gibi. Mavi ise Lumialar gibi dikkat çeker dışarda. Beyaz ise ne bileyim hani böyle S3 havasında :D Harbiden kararsızım.

OPC

OPC

Üye

40 tl de sabredemememin cezası olsun.Neyse...

Beyler gameloftun blitz bridge diye oyunu var.Biraz battefileld heroes özentisi ama sarıyor.Gelin beraber oynayalım.

Oynarız da hafıza yok 8 gb kart yetmiyor alayım bi kart hepsinde oynarız :D Heroes Order and Chaos da online o da güzel

- - - Eklendi - - -

Efenim şimdi bu telefondan alacağım Allah'ın izniyle. Ama renk konusunda kararsızım üstteki arkadaşlar gibi. Hangisi hoşuna gittiyse al demeyin çünkü hepsi hoşuma gitti. Siyah asil duruyor Nexus gibi. Mavi ise Lumialar gibi dikkat çeker dışarda. Beyaz ise ne bileyim hani böyle S3 havasında :D Harbiden kararsızım.

Siyahın karizması yeter :sirit:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Siyah daha çok yakisiyor arkadaşlar . Bu tartisilmaz bir gerçek .:)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Koraycann05

Koraycann05

Üye
telefon Sivas ta 3 bayii de de var gardaş

Legendary.

Legendary.

Üye
Bende 1 ay içinde almayı düşünüyorum dostlar inşallah bi aksilik olmaz :tebessüm:

Beyaz hoşuma gitmedi mavi çok güzel.. Ama alırsam siyah olacak :oke:

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum da şu renk konusunda kararsızım Beyaz deseniz çok ayrı ve çekici duruyoo ama Gönlüm Siyah tan yana çok süper duruyo siyah ta anlayacağınız kararsızım öneri? :)

Kesinlikle siyah daha güzel duruyor.Bende siyah kullanıyorum.

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle siyah daha güzel duruyor.Bende siyah kullanıyorum.

• Beğen

cihatyılmaz

Üye

ben 3 rengide önüme koydum beyaz daha bi karizmatik geldi onu aldım :D

• Beğen
06kubilay06

06kubilay06

Üye
bende maviyi çok istemiştim olmadı sıyah aldım ama çok guzel duruyor :D
beyler kodlar yayınlandımı ?

- - - Eklendi - - -

Ben avea iletişim merkezinden 640 a aldım :(
buda bişidir kimisi 750 den almışta aslında turkıye sınırları ıcınde bu telefonu samsung yapsa 1000 den aşşağı kesın olmaz ama sonucta 599 kesın fıyatlı bı telefonada 750 verilmez

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
arkadaşlar telefonun yedek parçaları filan geldimi? s3 ün ekranı 400 tl falan diyorlar doğrumu bu arada :hmmm

Koraycann05

Koraycann05

Üye
Tavsiyelerinize güveniyorum arkaaşlar siyah alıcam :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Arkadaşlar order and chaos online ı indirebileceğim.Bir yer varmı ?

Üst Alt