General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Haci SİYAH renk

- - - Eklendi - - -

Yazmamissin

merto0180

merto0180

Üye
Arkadaşlar renk olarak ne önerirsiniz? Mavi düşünmüyorum. Siyah ya da beyaz arasındayım ama beyazda ön kısmı itici geldi, siyah ise sade bir görünüşe sahip olduğu için hoşuma gitti. Kullanan arkadaşlar renkleri hakkında bilgi verebilir mi? Ha bir de ilk gün ile bugün arasında performans farkı var mı, kaç gün kullandınız?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşlar renk olarak ne önerirsiniz? Mavi düşünmüyorum. Siyah ya da beyaz arasındayım ama beyazda ön kısmı itici geldi, siyah ise sade bir görünüşe sahip olduğu için hoşuma gitti. Kullanan arkadaşlar renkleri hakkında bilgi verebilir mi? Ha bir de ilk gün ile bugün arasında performans farkı var mı, kaç gün kullandınız?
ben mavi aldım ve memnunum tavsiye ederim.
cihazımı alalı 5 gün oldu ve 15-20 civarı oyun 10 program yüklü yine aynı performans sıkıntı yok :oke:

• Beğen
Tepkiler: merto0180
virus19

virus19

Üye
Arkadaşlar temin edebileceğim bir yer biliyormusunuz?

merto0180

merto0180

Üye

ben mavi aldım ve memnunum tavsiye ederim.
cihazımı alalı 5 gün oldu ve 15-20 civarı oyun 10 program yüklü yine aynı performans sıkıntı yok :oke:

Mavi diyorsun da benim pek hoşuma gitmedi resimlerden gördüğüm kadarıyla, o yüzden kullananlara bi sorayım dedim :) Acaba bu telefonun kapağı değiştirilebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Mavi diyorsun da benim pek hoşuma gitmedi resimlerden gördüğüm kadarıyla, o yüzden kullananlara bi sorayım dedim :) Acaba bu telefonun kapağı değiştirilebilir mi?
bilemiyorum ağustos ayında telpa aksesuarlarını getirecekmiş belki kapaklarda gelir

OPC

OPC

Üye
Benimki siyah çok şıkmış dedi görenler :)

• Beğen
Tepkiler: merto0180
merto0180

merto0180

Üye

bilemiyorum ağustos ayında telpa aksesuarlarını getirecekmiş belki kapaklarda gelir

Ağustos ayında geleceği kesinse eğer mutlaka kapak, koruyucu ve kılıfta gelir. Ben siyah alayım öyleyse şimdi, kapaklar geldiğinde değiştirir denerim :)

- | - | - Eklendi - | - | -

Benimki siyah çok şıkmış dedi görenler :)

Evet videoda çok şık duruyodu gerçekten :)

enterneoll

enterneoll

Üye
asıl fiyatı 599 maximum 600'e al :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
denizlide bir iki yerde 750ye satiyo şer......

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
yazik alan olmus bide Ahmet abi.adam bitti dedi.

- - - Eklendi - - -

insan hic mi arastirmazda giderde 750ye alir

merto0180

merto0180

Üye
06kubilay06

06kubilay06

Üye
ben mavı ıstıyodum ama stok yok dıye sıyah aldım ama hıc gorunce pısman olmadım sıyahı çok hoş duruyor
ılk gune gore tek dusus gordum ben ama ılk gun ozel tasarruf ayarları yapmamıstım sımdı ıslemcı tasarufta ve ramde mın%60 sadece rehberı s3 den bıraz hızlı acıyor ama ılk gun tek tıkla açıyordu

ozgur1998

Üye
arkadaşlar sizin discoverydede kameranın yanına vurunca garip bir ses geliyomu

Üst Alt