Türe
Üye
arkadaş lar 4.2.2 ile butun telefonlarami hafiza kartina oyun uygulama zimbirtisi gelecek??
- - - Eklendi - - -
oyun uygulama kurma yetkisi
büyük ihtimalle
arkadaş lar 4.2.2 ile butun telefonlarami hafiza kartina oyun uygulama zimbirtisi gelecek??
- - - Eklendi - - -
oyun uygulama kurma yetkisi
fıkır senden cıkmıstı sanırımtamam arkadaslar degistircem sonra.kafa mafa kalmadi![]()

fıkır senden cıkmıstı sanırım![]()

ben mavi aldım ve memnunum tavsiye ederim.Arkadaşlar renk olarak ne önerirsiniz? Mavi düşünmüyorum. Siyah ya da beyaz arasındayım ama beyazda ön kısmı itici geldi, siyah ise sade bir görünüşe sahip olduğu için hoşuma gitti. Kullanan arkadaşlar renkleri hakkında bilgi verebilir mi? Ha bir de ilk gün ile bugün arasında performans farkı var mı, kaç gün kullandınız?

ben mavi aldım ve memnunum tavsiye ederim.
cihazımı alalı 5 gün oldu ve 15-20 civarı oyun 10 program yüklü yine aynı performans sıkıntı yok![]()
Acaba bu telefonun kapağı değiştirilebilir mi?bilemiyorum ağustos ayında telpa aksesuarlarını getirecekmiş belki kapaklarda gelirMavi diyorsun da benim pek hoşuma gitmedi resimlerden gördüğüm kadarıyla, o yüzden kullananlara bi sorayım dedimAcaba bu telefonun kapağı değiştirilebilir mi?
bilemiyorum ağustos ayında telpa aksesuarlarını getirecekmiş belki kapaklarda gelir

Benimki siyah çok şıkmış dedi görenler![]()
Arkadaşlar temin edebileceğim bir yer biliyormusunuz?
denizlide bir iki yerde 750ye satiyo şer......
Peynir ekmek gibi satılıyor hemen fırsattan istifade etmeye çalışıyorlar

denizlide bir iki yerde 750ye satiyo şer......
ben mavı ıstıyodum ama stok yok dıye sıyah aldım ama hıc gorunce pısman olmadım sıyahı çok hoş duruyorArkadaşlar renk olarak ne önerirsiniz? Mavi düşünmüyorum. Siyah ya da beyaz arasındayım ama beyazda ön kısmı itici geldi, siyah ise sade bir görünüşe sahip olduğu için hoşuma gitti. Kullanan arkadaşlar renkleri hakkında bilgi verebilir mi? Ha bir de ilk gün ile bugün arasında performans farkı var mı, kaç gün kullandınız?