General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Bütçeniz varsa Sandisk Ultra Class 10 32 GB alın.
sandısk ultra class 10 yerıne toshıbanın class10 larına bakabılrısınız 95 mb hızı var

- - - Eklendi - - -

95 mb okuma 90 mb yazma hızı olan toshıbalarda var

gacurgucur

Üye
Antutu gibi testlere güvenmiyorum, peş peşe test yapınca farklı değerler veriyormuş. İsterse benim cihazıma 100 puan versin. Benim için önemli olan telefonun performansını bana hissettirebilmesi ve benim bu performansta bir pürüz görmemem. Konunun nerdeyse 5 sayfası hafıza kartına gitmiş, konu dağılmazsa iyi olur. Ankara Telpa' nın doğrudan satış mağazası var mı?

- - - Eklendi - - -

Telefonu kargoda kaybolan arkadaşa geçmiş olsun demek istiyorum. Peşini bırakmayın, biraz sıkıntılı bir prosedür süreci olacaktır ama unutmayın mağdur her zaman haklıdır.

mr.bell

Üye
Arkadaşlar acaba telefonda numara çevirme kısmına *#*#4636#*#* kodunu girip herhangi bir menü geliyor mu bakabilir misiniz ? Eğer geliyorsa telefonun desteklediği bağlantılar alt kısımnda bir yerde yazar onları buraya bir görüntü şeklinde paylaşabilir misiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Dede
06kubilay06

06kubilay06

Üye
Arkadaşlar acaba telefonda numara çevirme kısmına *#*#4636#*#* kodunu girip herhangi bir menü geliyor mu bakabilir misiniz ? Eğer geliyorsa telefonun desteklediği bağlantılar alt kısımnda bir yerde yazar onları buraya bir görüntü şeklinde paylaşabilir misiniz ?
[/URL][/IMG

Sarangni

Sarangni

Üye
sandısk ultra class 10 yerıne toshıbanın class10 larına bakabılrısınız 95 mb hızı var

- - - Eklendi - - -

95 mb okuma 90 mb yazma hızı olan toshıbalarda var

Altı ay oldu Sandisk Ultra Class 10 32 GB çokta memnunum. Toshiba kartları da güzelmiş.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Arkadaşlar benim class 10 olan ve 32 gb'lık bir microsd karta ihtiyacım var lütfen yardım edin.

mr.bell

Üye

Peki bu Gsm baseband seçme falan yok mu ayarlarda , WCDMA yada LTE falan şeklinde seçme bölümü olması gerekir yok mu yoksa onların içinde çünkü normalde o kodu girince direk gelmesi lazım ama bilemiyorum şimdi .

[h=3][/h]

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

hesaplarken kartin okuma ve yazma hizinida degerlendiriyor.puana etkisi var.

Peki bende bayağı eski 1 gb SanDisk kart var. Class kaç olduğunu nerden anlarım? Üstünde yazar mı? Gidip baksana diyeceksin ama üşeniyorum saklamıştım biyere :D Bir de son olarak GM Disc. alınca hangi hafıza kartını tavsiye edersiniz? 16 gb istiyorum. En fazla 35:tl: verebilirim. Teşekkürler.

EmReRoĞlU

Üye
Arkadaşlar telefonda temalar diye bir kısım var bu kısıma başka tema yüklemek mümukün mü ???

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Peki bende bayağı eski 1 gb SanDisk kart var. Class kaç olduğunu nerden anlarım? Üstünde yazar mı? Gidip baksana diyeceksin ama üşeniyorum saklamıştım biyere :D Bir de son olarak GM Disc. alınca hangi hafıza kartını tavsiye edersiniz? 16 gb istiyorum. En fazla 35:tl: verebilirim. Teşekkürler.

biraz karıştırırsan 32 bulabilirsin belki

06kubilay06

06kubilay06

Üye
beyler ilk aldığım gun aksamında daha hıcbısey yuklemeden antutuda 13.009 almıstım sımdıd 11500 hafıza kartı aynı değişmedi 40 uygulama 200 e yakın muzık var muzı ketkılemez dıye dunusuyorum ılk yaptıgım teste tel bombostu sımdı doldurdum uygulama sayısının fazlaalıgından olabilirmi ayrıca suan 900mb küsür ram var ve çogunlukla 500 unu kullanıyo

codblackops2

codblackops2

Üye

Bende kaç yıl önce aldığım 1gb kart var ben onu takıp test ettim yinede 13000i gördü

cok fazla olmasada gene etkisi olur abi

- - - Eklendi - - -

ustunde yazar.mesela class2 ise kartin ustunde yuvarlak ve onun icinde de 2 yazar

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Bu telefon'a root yapılıyor mu? :hmm

- - - Eklendi - - -

Bu telefon'a root yapılıyor mu? :hmm

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
beyler ilk aldığım gun aksamında daha hıcbısey yuklemeden antutuda 13.009 almıstım sımdıd 11500 hafıza kartı aynı değişmedi 40 uygulama 200 e yakın muzık var muzı ketkılemez dıye dunusuyorum ılk yaptıgım teste tel bombostu sımdı doldurdum uygulama sayısının fazlaalıgından olabilirmi ayrıca suan 900mb küsür ram var ve çogunlukla 500 unu kullanıyo

Performans dusmesi var mi ilk aldigindaki performansa gore?

Üst Alt