Sarangni
Üye
Nt de sanddisk c10 16gb 32 tl.Umarım kızılayda bulurum.
Bütçeniz varsa Sandisk Ultra Class 10 32 GB alın.
Nt de sanddisk c10 16gb 32 tl.Umarım kızılayda bulurum.
Bütçeniz varsa Sandisk Ultra Class 10 32 GB alın.

sandısk ultra class 10 yerıne toshıbanın class10 larına bakabılrısınız 95 mb hızı varBütçeniz varsa Sandisk Ultra Class 10 32 GB alın.
[/URL][/IMGArkadaşlar acaba telefonda numara çevirme kısmına *#*#4636#*#* kodunu girip herhangi bir menü geliyor mu bakabilir misiniz ? Eğer geliyorsa telefonun desteklediği bağlantılar alt kısımnda bir yerde yazar onları buraya bir görüntü şeklinde paylaşabilir misiniz ?
sandısk ultra class 10 yerıne toshıbanın class10 larına bakabılrısınız 95 mb hızı varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
95 mb okuma 90 mb yazma hızı olan toshıbalarda var
[/URL][/IMG
benim discovery 11.500 aldı antutudan sebebi güç modu açıktı ve içinde hafıza kartı dandik![]()

Hafıza kartıyla ne alakası var ki![]()
hesaplarken kartin okuma ve yazma hizinida degerlendiriyor.puana etkisi var.
hesaplarken kartin okuma ve yazma hizinida degerlendiriyor.puana etkisi var.
Bir de son olarak GM Disc. alınca hangi hafıza kartını tavsiye edersiniz? 16 gb istiyorum. En fazla 35
verebilirim. Teşekkürler.Peki bende bayağı eski 1 gb SanDisk kart var. Class kaç olduğunu nerden anlarım? Üstünde yazar mı? Gidip baksana diyeceksin ama üşeniyorum saklamıştım biyereBir de son olarak GM Disc. alınca hangi hafıza kartını tavsiye edersiniz? 16 gb istiyorum. En fazla 35
verebilirim. Teşekkürler.
Bende kaç yıl önce aldığım 1gb kart var ben onu takıp test ettim yinede 13000i gördü
Peki bende bayağı eski 1 gb SanDisk kart var. Class kaç olduğunu nerden anlarım? Üstünde yazar mı? Gidip baksana diyeceksin ama üşeniyorum saklamıştım biyereBir de son olarak GM Disc. alınca hangi hafıza kartını tavsiye edersiniz? 16 gb istiyorum. En fazla 35
verebilirim. Teşekkürler.
Bu telefon'a root yapılıyor mu? :hmm
- - - Eklendi - - -
Bu telefon'a root yapılıyor mu? :hmm

beyler ilk aldığım gun aksamında daha hıcbısey yuklemeden antutuda 13.009 almıstım sımdıd 11500 hafıza kartı aynı değişmedi 40 uygulama 200 e yakın muzık var muzı ketkılemez dıye dunusuyorum ılk yaptıgım teste tel bombostu sımdı doldurdum uygulama sayısının fazlaalıgından olabilirmi ayrıca suan 900mb küsür ram var ve çogunlukla 500 unu kullanıyo