General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Beyler yarın hafıza kartı alıyorum.16 gb.Ama class 10 olmasa ne olur ? 40 tl var cebimde.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Arkadaşlar reklam yada kötüleme amaçlı değil ama yaşadığım bir olayı anlatacağım.
Ben Darty'nin internet sitesinden bu ayın 1'inde Mavi Discovery aldık (stokta varken) ve ödemeyi de yaptık ama sonraki gün ürün satış sayfasından yok oldu bu sorun değil ama ürün ayın 3'ünde kargolandı ama tahmini sevk tarihi ayın dördüydü ve ürün gelmedi, ve şu andada gelmedi.
Çağrı merkeziyle konuştuk ve kargoya verildiği söylendi ve kargo takip no ve sipariş no verdiler, sonra internet sitesine girdik kargonun ve takibi yaptık ve kargo bulunamadı dediler, sonra kargo şirketini aradık ve telefon no sorgu ile yaptık bu kişiye ait kargo bulunamadı dediler.

Lütfen yardım edin ne yapabilirim? 2 gün sonra İstanbul'a taşınacağım.

Ne yapacağız kaldık böyle? :ağlarım:

Buğra

Buğra

Admin
Beyler yarın hafıza kartı alıyorum.16 gb.Ama class 10 olmasa ne olur ? 40 tl var cebimde.

Toshiba var 35 lira Class 10
Teknosa yada hepsiburada bak hepsiburada 35 liraya var toshiba Class 10

caglar b

caglar b

Üye
eger class 10 olmazsa oyunlarda takılmalarla karşılaşabilirsin

Cihad Özkan

Üye
eminmisin kart ile alakasi varmi merak ediyorum cizan zaten hizli bence bi alakasi yoktur

caglar b

caglar b

Üye

Alakası yok bence kartın hızıyla

veriler hafıza kartının üstünde kayıtlı ve belirli bir okuma hızın var, istersen 16 çekirdekli işlemcin olsun sistemin depolama biriminin hızında çalışacaktır

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Ne yapacağız kaldık böyle? :ağlarım:
kargo bulunamadı ne demek deseydın kargo sıze verılmıs bunun sorumlusu sızsınız de yada baktın olmuyo gıt kargo sırketıne ordakı bayısıne durumu ızah et bıde oyle sansını dene olmadı savcılık :( geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ram den yer karttan değil

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ankarada hangi teknosa mağzasında varmış bakıyımda alıyım.

Türe

Türe

Üye
Ben 8000 almistim antutu dan :pro: Underclock ve undervolt sagolsun. :D

Buğra

Buğra

Admin
veriler hafıza kartının üstünde kayıtlı ve belirli bir okuma hızın var, istersen 16 çekirdekli işlemcin olsun sistemin depolama biriminin hızında çalışacaktır

Hafıza kartı takmadan oyunları sorunsuz yine oynarsın. Dahili hafızaya mc4 kur yine aynı oynarsın

Dampierre

Dampierre

Üye
Kart en az class 6 olsun. Yoksa başınız ağrır. Şahsen 32 gb class6 kart kullanıyorum, sıkıntı yaratmadı. Class 10 alın alabiliyorsanız. Class 4 e falan bulaşmayın, bir de class 2 var ona bakmayın bile, neyseki piyasada az bulunuyor.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Nt de sanddisk c10 16gb 32 tl.Umarım kızılayda bulurum.

Üst Alt