araksına takılan bataryanın yedeği hiç biyerde yokkı daha yuksegını nası bulalım
Peki normal telefonun arkasına takılan bataryalardan daha yüksek bi tanesini alamıyor muyuz? Alamıyorsak bunun fiyatı nedir ortalama olarak?
ama ekran parlaklıgı ortaydaydı yanı tam açık değilde ve cpu tasarruf modundaydı ama cpu tasarruf modu cok ıyı cunku tasarrufdayken bıle çok nadır kasıyor oda hafıza kartında oldugu ıcın olabilir ayrıca ekran çok iyi parlaklık ortadayken bıle aslında çok parlak gozukuyor1 saat RR3 te %35, %40 bataryaya çok diyorsanız ayıp ediyorsunuz. Gayet normal bir değer, 2bin liralık galaxy s4'te de o kadar gider, htc one da da.

Arkadaş harici batarya derken bundan kastetmiş

ha bire buna takacaksak iş var![]()

1 saat RR3 te %35, %40 bataryaya çok diyorsanız ayıp ediyorsunuz. Gayet normal bir değer, 2bin liralık galaxy s4'te de o kadar gider, htc one da da.
arkadaşlar 3 gundur kullanıyorum telefon gunde 10 saat gıdıyor wifi ve veri alışverişi çogunlukla açık 2-3 saat telefon gorusmesı sosyal ağlar mesajlasma ekran en parlakta felan aksamı görüyorum ama iş oyuna gelıncevasat bataryayı çok yiyo 1 saat rr3 de batarya %35-%40 gitti arkadaşlar telefon ucuz oldugu ıcın bana parası al gelıyor o yuzden telefona yaptıgım harcamalar hıc onemlı olmuyo bende yedek batarya aldım çok menmunum 3500 mah telefonu 2 kez dolduruyo
- - - Eklendi - - -
edit:harici batarya
adı ustunde harıcı bataryaTam olarak ne oluyor bu harici bataryalar?
çok gereksizİyi bir şey ama fiyatı yüksek geldi bana. Bakalım telefonu aldığımda çok lazım olursa onu da bi şekilde ayarlamaya çalışırım.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız150 TL 9000 mAh ilk defa görüyorum bunları![]()
yanında akü taşımaya hiç gerek yok
küçüklerinden 3000-5000 mah lık al yeterde artar bile 
ama o çakmayı alınca telefon 2 gunde bataryayı bozcakAntutudan 12-13 bin puan alıyorarkadaşlar belki yazılmıştır ama antutu benchmark ve quadrant benchmark testi kaç puan veriyor ? s3 ile karşılaştıralım birazdan fotoğrafları yüklerim bende
arkadaşlar belki yazılmıştır ama antutu benchmark ve quadrant benchmark testi kaç puan veriyor ? s3 ile karşılaştıralım birazdan fotoğrafları yüklerim bende