General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

OPC

OPC

Üye
Benimki de 13017 aldı

• Beğen
Tepkiler: Dede
Buğra

Buğra

Admin
benim discovery 11.500 aldı antutudan sebebi güç modu açıktı ve içinde hafıza kartı dandik :D

OPC

OPC

Üye
Class 10 hafıza kartı alıcam 16 yada 32 gb fark eder mi puan :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin

Ainol novo 10 hero da 9100 aldi.tabletimi seviyorum
Ahmet abi ben htc one x benim discovery ve turkcell maxiplus5 yan yana koyup aynı anda başlattım testi
one x=> 13174
Discovery=> 11500
Maxiplus5=> 3474

aldı benim eski t10 testten 800 puan aldı :D

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye

Ahmet abi ben htc one x benim discovery ve turkcell maxiplus5 yan yana koyup aynı anda başlattım testi
one x=> 13174
Discovery=> 11500
Maxiplus5=> 3474

aldı benim eski t10 testten 800 puan aldı :D

General Mobile discovery ortalama 13.000 puan alıyor. Bu skor bu fiyata göre gayet başarılı.

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin

General Mobile discovery ortalama 13.000 puan alıyor. Bu skor bu fiyata göre gayet başarılı.
evet one x'de tegra 3 var ve 2900 puan aldı 3d testinten fakat benim gpu 3570 aldı 3d testinden antutuda :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Zaten gpu güzel ona laf yok

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
ben note2 de 14100 aldim :ehe icindeki kart class4 tasarruf acik ve hafiza temizlenmemisti :hmmm

• Beğen
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Arkadaşlar reklam yada kötüleme amaçlı değil ama yaşadığım bir olayı anlatacağım.
Ben Darty'nin internet sitesinden bu ayın 1'inde Mavi Discovery aldık (stokta varken) ve ödemeyi de yaptık ama sonraki gün ürün satış sayfasından yok oldu bu sorun değil ama ürün ayın 3'ünde kargolandı ama tahmini sevk tarihi ayın dördüydü ve ürün gelmedi, ve şu andada gelmedi.
Çağrı merkeziyle konuştuk ve kargoya verildiği söylendi ve kargo takip no ve sipariş no verdiler, sonra internet sitesine girdik kargonun ve takibi yaptık ve kargo bulunamadı dediler, sonra kargo şirketini aradık ve telefon no sorgu ile yaptık bu kişiye ait kargo bulunamadı dediler.

Lütfen yardım edin ne yapabilirim? 2 gün sonra İstanbul'a taşınacağım.

codblackops2

codblackops2

Üye
iste simdi oldu :good:

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
Buğra

Buğra

Admin
ilginç bir sorun olmuş ben Telpa sitesinden almıştım 2 günde gelmişti

Üst Alt