General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Android telefonu çok fazla kullanılıyorsa AKÜ lazım :D:D

• Beğen
Tepkiler: merto0180

06kubilay06

06kubilay06

Üye

Peki normal telefonun arkasına takılan bataryalardan daha yüksek bi tanesini alamıyor muyuz? Alamıyorsak bunun fiyatı nedir ortalama olarak?
araksına takılan bataryanın yedeği hiç biyerde yokkı daha yuksegını nası bulalım arkadaşlar telpada var 3500 mah harici batarya 2 saatte sarj oluyo çok kulanıslı ben 60 tl ye almıstım yani telefona 2000 mah lık sarjlı kılıf almaktansa bu daha ıyı en azından ıstedıgın zaman kullanıyosun daha kullanışlı ve daha guvenlı yanı telefon tum ayarlarını en yuksekte alırsak yanı ekran en parlak wifi gps veri alışverişi vs. açık cpu tam güçte çalışırsa aksamı goremıyorum ama bı cıhaz cok ıdeal arka cebıme koyuyorum hıc sıkıntı yok

- - - Eklendi - - -

1 saat RR3 te %35, %40 bataryaya çok diyorsanız ayıp ediyorsunuz. Gayet normal bir değer, 2bin liralık galaxy s4'te de o kadar gider, htc one da da.
ama ekran parlaklıgı ortaydaydı yanı tam açık değilde ve cpu tasarruf modundaydı ama cpu tasarruf modu cok ıyı cunku tasarrufdayken bıle çok nadır kasıyor oda hafıza kartında oldugu ıcın olabilir ayrıca ekran çok iyi parlaklık ortadayken bıle aslında çok parlak gozukuyor :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar lınkını attıgım bataryanın daha küçükleride var telpada gecen gun vardı ama sadece bu kalmıs gecen baktıgımda 3000 2500 ve 1300 mah olanlar vardı

• Beğen
merto0180

merto0180

Üye
İyi bir şey ama fiyatı yüksek geldi bana. Bakalım telefonu aldığımda çok lazım olursa onu da bi şekilde ayarlamaya çalışırım.

- - - Eklendi - - -

150 TL 9000 mAh ilk defa görüyorum bunları :aha:

Cihad Özkan

Üye
1 saat RR3 te %35, %40 bataryaya çok diyorsanız ayıp ediyorsunuz. Gayet normal bir değer, 2bin liralık galaxy s4'te de o kadar gider, htc one da da.

harici bataryaya gerek yokki ben htc nin yayinladigi batarya uzma yontemini ulguladim sarj iki gun gidiyor

aBouT

aBouT

Üye
gps test yaptım bizim evin burda avea zor cekiyor mutfakta fln benbalkonda aldım 2 dk bekledim 2 tek tek geldi sizce gps sorunszmu ?_

- - - Eklendi - - -

ayrıca reel marketlerde telefon var bugun forum istanbul reelde gördüm isteyen gidip alabilir

codblackops2

codblackops2

Üye
arkadaşlar 3 gundur kullanıyorum telefon gunde 10 saat gıdıyor wifi ve veri alışverişi çogunlukla açık 2-3 saat telefon gorusmesı sosyal ağlar mesajlasma ekran en parlakta felan aksamı görüyorum ama iş oyuna gelınce :D vasat bataryayı çok yiyo 1 saat rr3 de batarya %35-%40 gitti arkadaşlar telefon ucuz oldugu ıcın bana parası al gelıyor o yuzden telefona yaptıgım harcamalar hıc onemlı olmuyo bende yedek batarya aldım çok menmunum 3500 mah telefonu 2 kez dolduruyo

- - - Eklendi - - -

edit:harici batarya

rr3te normal . piyasanin en iyi bataryasi note2 de fakat o bile 1 saatlik rr3te asiri isiniyor ve % 25 -30 batarya götürüyor

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Tam olarak ne oluyor bu harici bataryalar?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Tam olarak ne oluyor bu harici bataryalar?
adı ustunde harıcı batarya
sarja takıyosun doluyor cebıne atıyorsun sonra gün içinde bataryan bittiğindede direk telefonun sarj gırısıne takıyosun telefonu sarj ediyor

- - - Eklendi - - -

İyi bir şey ama fiyatı yüksek geldi bana. Bakalım telefonu aldığımda çok lazım olursa onu da bi şekilde ayarlamaya çalışırım.

- - - Eklendi - - -

150 TL 9000 mAh ilk defa görüyorum bunları :aha:
çok gereksiz :D yanında akü taşımaya hiç gerek yok :D küçüklerinden 3000-5000 mah lık al yeterde artar bile :D

- - - Eklendi - - -

fiyatı yuksek değil aslında cunku gıdıp telefoncuya batarya ısteyın 15 tl lık bı batarya verır orjınal der aslında cakmadır dandik çin malı batarya verır ama teknik bi yerden aynı bataryaya 20-30 tl isterler buda öyle yanı 3500 mah zaten yeterli fıyatı uygun ama bıde bunların çakmaları var ben görmüştüm bi telefoncuda 5000 mah yazıyodu fiyatı 20 küsür tl idi :D ama o çakmayı alınca telefon 2 gunde bataryayı bozcak

• Beğen

Cihad Özkan

Üye
abunun yerine batarya alsak ayni boyutta veya temmuz sonunda telpa aksesuarlarini getirecekmis zaten 2 batarya ile gezeriz

caglar b

caglar b

Üye
şimdi telefoncuya gitsem discovery almak için nokia 701 in üstüne ne kadar isterki :hmmm

Kayahan14

Kayahan14

Üye
250 ister bence

virus19

virus19

Üye
Arkadaşlar bu telefondan babama almak istiyorum nette nerden bulabilirim yada Denizli içinde satan biryer biliyormusunuz? :) Teknosa,Vatan tarzı yerlerde yok sanırım

caglar b

caglar b

Üye
300 falan isterse alamam

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar belki yazılmıştır ama antutu benchmark ve quadrant benchmark testi kaç puan veriyor ? s3 ile karşılaştıralım birazdan fotoğrafları yüklerim bende

Buğra

Buğra

Admin
arkadaşlar belki yazılmıştır ama antutu benchmark ve quadrant benchmark testi kaç puan veriyor ? s3 ile karşılaştıralım birazdan fotoğrafları yüklerim bende
Antutudan 12-13 bin puan alıyor
Az Önce htc One x ile test yaptım oda 13 bin aldı

• Beğen
Tepkiler: Dede
Türe

Türe

Üye

13.000 civarı alıyor

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Benim telefon 13019 aldı

enterneoll

enterneoll

Üye
Bu quadrant:
[/URL][/IMG]

Buda Antutu benchmark:
[/URL][/IMG]

arkadaşlar 4.2.2 orjinal samsung sürümü kullanıyorum ve onun dışında hiç bir eklenti yok telefon orjinal halde ve 8 gb hafıza kartı ile kullanıyorum galaxy s3

Üst Alt