General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

buroocckk

Üye
Ne bursmuş arkadaş ben strese girdim .s

• Beğen
Tepkiler: merto0180

HAM ZA

HAM ZA

Üye

- - - Eklendi - - -

tedirgin oldum şimdi :hmmm

Sarangni

Sarangni

Üye

- - - Eklendi - - -

tedirgin oldum şimdi :hmmm

Marketten para verip alın diyor :D öyle sitelerden yüklemeyin yoksa cısss olursunuz:p:D

Sarangni

Sarangni

Üye
:D bilemem markettende virüs bulaşıyorsa yandık o zaman :D

Android 4 yaşındaymış 2 yıldır Android kullanıyorum sadece Blackmarketen indirdiğim 1-2 uygulamadan virüs çıktı. Marketi de çok az kullanıyorum ama Aptoide çok kullanırım daha virüs uygulama çıkmadı en azından DR. Web öyle diyor. :D

Cihad Özkan

Üye
Arkadaşlar uzun zamandan beri general mobile discovery i cok arastirdim forumda sarjinin uzun surmediginden bashedilmis bence oyle degil grafik islemsisi digerlerine gore %50 enerji tasarrufu bu konuda bir sikinti olmaz diye dusunuyorum bir de htc nin tanittigi batarya kalbirasyonu ile 2 kat pilin omru artiyor ben aciksasi gm den boyled bir sey beklemiyomdum zaten blu adinda bir marka yapiyormus bu cihazi alirken uzuldugum sey ise 150 tl kazik yememiz cihaz normalde 230 $ biz bu cighazda bile kazik yiyoruz telefonu dun aldim sorulariniz varsa sorabilirsiniz

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Android 4 yaşındaymış 2 yıldır Android kullanıyorum sadece Blackmarketen indirdiğim 1-2 uygulamadan virüs çıktı. Marketi de çok az kullanıyorum ama Aptoide çok kullanırım daha virüs uygulama çıkmadı en azından DR. Web öyle diyor. :D
bugüne kadar fabrika ayarına dönmek zorunda kalmadıysan dr.web doğru söylemiş demektir :D

Cihad Özkan

Üye
tedirgin olcak bisey yok discoverynin zaten icinde storeoid diye bir marketi daha var

HAM ZA

HAM ZA

Üye
cfw atarım diyosun :D o da güzel :) o zaman senden virüs olmayan bi kaç program önerisi isterim aldığım zaman :D

gacurgucur

Üye
Ankara' da doğrudan telpa bayisi var mı? Yani telpanın kendi sattığı mağaza var mı? Teknosaya girer bu ürün çünkü kliksa da satılmış tükenmiş.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar 3 gundur kullanıyorum telefon gunde 10 saat gıdıyor wifi ve veri alışverişi çogunlukla açık 2-3 saat telefon gorusmesı sosyal ağlar mesajlasma ekran en parlakta felan aksamı görüyorum ama iş oyuna gelınce :D vasat bataryayı çok yiyo 1 saat rr3 de batarya %35-%40 gitti arkadaşlar telefon ucuz oldugu ıcın bana parası al gelıyor o yuzden telefona yaptıgım harcamalar hıc onemlı olmuyo bende yedek batarya aldım çok menmunum 3500 mah telefonu 2 kez dolduruyo

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 3 gundur kullanıyorum telefon gunde 10 saat gıdıyor wifi ve veri alışverişi çogunlukla açık 2-3 saat telefon gorusmesı sosyal ağlar mesajlasma ekran en parlakta felan aksamı görüyorum ama iş oyuna gelınce :D vasat bataryayı çok yiyo 1 saat rr3 de batarya %35-%40 gitti arkadaşlar telefon ucuz oldugu ıcın bana parası al gelıyor o yuzden telefona yaptıgım harcamalar hıc onemlı olmuyo bende yedek batarya aldım çok menmunum 3500 mah telefonu 2 kez dolduruyo
edit:harici batarya

• Beğen
Tepkiler: Buğra
KayraBey

KayraBey

Üye
Harici batarya nasıl oluyor?

• Beğen
merto0180

merto0180

Üye
Harbiden harici batarya nasıl oluyor? Nasıl alabiliriz? Fiyatı, markası, modeli nedir? :)

• Beğen
Dampierre

Dampierre

Üye

- - - Eklendi - - -

edit:harici batarya

1 saat RR3 te %35, %40 bataryaya çok diyorsanız ayıp ediyorsunuz. Gayet normal bir değer, 2bin liralık galaxy s4'te de o kadar gider, htc one da da.

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Arkadaş harici batarya derken bundan kastetmiş

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06 ve merto0180
merto0180

merto0180

Üye
Arkadaş harici batarya derken bundan kastetmiş

Peki normal telefonun arkasına takılan bataryalardan daha yüksek bi tanesini alamıyor muyuz? Alamıyorsak bunun fiyatı nedir ortalama olarak?

Üst Alt