Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
tedirgin oldum şimdi![]()
öyle sitelerden yüklemeyin yoksa cısss olursunuz

Marketten para verip alın diyoröyle sitelerden yüklemeyin yoksa cısss olursunuz
![]()
bilemem markettende virüs bulaşıyorsa yandık o zaman 
bilemem markettende virüs bulaşıyorsa yandık o zaman
![]()

bugüne kadar fabrika ayarına dönmek zorunda kalmadıysan dr.web doğru söylemiş demektirAndroid 4 yaşındaymış 2 yıldır Android kullanıyorum sadece Blackmarketen indirdiğim 1-2 uygulamadan virüs çıktı. Marketi de çok az kullanıyorum ama Aptoide çok kullanırım daha virüs uygulama çıkmadı en azından DR. Web öyle diyor.![]()

bugüne kadar fabrika ayarına dönmek zorunda kalmadıysan dr.web doğru söylemiş demektir![]()

cfw atarım diyosuno da güzel
o zaman senden virüs olmayan bi kaç program önerisi isterim aldığım zaman
![]()

Denizlide var mi ki ana telpa binasi
vasat bataryayı çok yiyo 1 saat rr3 de batarya %35-%40 gitti arkadaşlar telefon ucuz oldugu ıcın bana parası al gelıyor o yuzden telefona yaptıgım harcamalar hıc onemlı olmuyo bende yedek batarya aldım çok menmunum 3500 mah telefonu 2 kez dolduruyoedit:harici bataryaarkadaşlar 3 gundur kullanıyorum telefon gunde 10 saat gıdıyor wifi ve veri alışverişi çogunlukla açık 2-3 saat telefon gorusmesı sosyal ağlar mesajlasma ekran en parlakta felan aksamı görüyorum ama iş oyuna gelıncevasat bataryayı çok yiyo 1 saat rr3 de batarya %35-%40 gitti arkadaşlar telefon ucuz oldugu ıcın bana parası al gelıyor o yuzden telefona yaptıgım harcamalar hıc onemlı olmuyo bende yedek batarya aldım çok menmunum 3500 mah telefonu 2 kez dolduruyo
arkadaşlar 3 gundur kullanıyorum telefon gunde 10 saat gıdıyor wifi ve veri alışverişi çogunlukla açık 2-3 saat telefon gorusmesı sosyal ağlar mesajlasma ekran en parlakta felan aksamı görüyorum ama iş oyuna gelıncevasat bataryayı çok yiyo 1 saat rr3 de batarya %35-%40 gitti arkadaşlar telefon ucuz oldugu ıcın bana parası al gelıyor o yuzden telefona yaptıgım harcamalar hıc onemlı olmuyo bende yedek batarya aldım çok menmunum 3500 mah telefonu 2 kez dolduruyo
- - - Eklendi - - -
edit:harici batarya
Arkadaş harici batarya derken bundan kastetmiş