General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
sabah sabah telefoncuya gıttım sadece siyah rengi kalmış bende almaktan vazgeçtim hemen pc ye oturdum darty den sipariş ediyim diye ordada stok bitmiş şansa bak :D bende hemen aradım telefoncuyu yarın alıcam dedım varsın siyah olsun zaten yedek parçaları gelirse arka kapağı değiştiririz nasılsa çıkabilen arka kapağı var :D

- - - Eklendi - - -

ayrıca telpaya beyaz ve mavi renklerinin gelemsi 2 haftayı bulurmuş

- - - Eklendi - - -

Telefon 03.07.2013 itibariyle hiçbir sitenin stoğunda bulunmamaktadır.Bazı siteler ön sipariş almaktadır.

Ereyon : Ürün Yolda.Yani ön siparişte mavi ve beyaz rengi için ön sipariş alıyorlar.

HepsiBurada : Ürün şu anda satışta yok.Ön sipariş alındı ve o listede dolunca ürün siteden kaldırıldı.

Hızlı Al : Ürün temin edilemiyor.Ön siparişler teslim edildi ve bitti.Tekrar aldıkları ön siparişlerde dolunca temin edilemiyora geçti.

Telpa Market : Ürün şu anda satışta yok.Stokta kalmadı.

Darty : Ürün şu anda satışta yok.Çünkü ön sipariş d ve stok bitti.

Kliksa : Beyaz ve Mavi Satışı stok kalmayınca bitti.Ürün şu anda satışta yok.​

edit:alıntıdır

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

sasasa671

Üye
Kardeşim bende düşünüyorum ama güncelleme sıkıntı olurmu onu bilmiyorum fiyatına göre çok çok iyi özellikleri var.
kardesim Discovery de kendine özel guncelleme bolumu var. Cok stabil bir telefon almanı tavsiye ederim

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bluetooth var degil mi arkadaşlar bu cihaz da ?
Yani tum cihazlara dosya gonderebiliyoruz değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: Dede

sasasa671

Üye
dahili hafíza sıkıntı yapmıyormuş telefonun rootsuz kendi ayarı var herşeyi karta kurabiliyorsun

- - - Eklendi - - -

nova 3 çalışírmı bu cihazda acep
Cihaz bütün oyunları zorlanmadan kaldırıyormuş duyumlara göre...

HAM ZA

HAM ZA

Üye
eyvah 2-3 aya almayı planlıyordum nerden bulcam bu telefonu şimdi :(

HAM ZA

HAM ZA

Üye
bence 2-3 ay içinde teknoloji mağazalarına gelir
inşallah kardeşim parayı denkleştireyim geçen zamanda kullanıcı yorumlarınada bakar eğer kronik bi sorun oluşmaz ise alacğım bu telefonu :)

OPC

OPC

Üye
Masaüstü bilgisayarımı söküp temizledim laptop serviste aradan çıktı bilgisayar işi de biraz dinleneyim gideceğim telefonculara :eller:

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Mavi renklisini satın aldım, doğru mu yaptım bilmiyorum. :hmmm

sasasa671

Üye
ben planetten sonra gittim bunuda aldım ön yüz s3 e çok benziyor performans çok çok iyi sistem güncellemeside windows gibi bakılabiliyor sıkıntı olacağını sanmıyorum sistem güncellemesi diye bir seçenekten kontrol ediliyor kamera ve ekran çözünürlüğü de çok iyi gerçek renk oyuna gelince yeni oyunları kasmadan çalıştırması çok iyi tek sıkıntı dahili hafızası 2 gb kullanıcıya birde unutmadan şarj ömrü biraz düşük gibi geldi bana alacak olanlara hayırlı olsun şimdiden :)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
beyazını buldum osmangazi'de ah param olsaydı hemen alırdım :tebessüm:

sasasa671

Üye
Discoveryle çağ atlayan GM eğer güncelleme getirmezse ayıp eder :D ( zaten kendıne has guncelleme bolümü var sorun çıkacağını sanmıyorum.)

merto0180

merto0180

Üye
Arkadaşlar lise burslarından haberi olan var mı ya :D Konuyla ilgisi yok demeyin bursu alır almaz telefon param tamamlanmış olacak ve 2-3 gün içinde alacağım. Sizlerin sorularını da yanıtlamaya çalışacağım elimden geldiği kadar :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Cihaz .swf ve .pdf uzantılı dosyaları açabiliyor mu? Alan arkadaşlar bir denesin lütfen.

caglar b

caglar b

Üye
Discoveryle çağ atlayan GM eğer güncelleme getirmezse ayıp eder :D ( zaten kendıne has guncelleme bolümü var sorun çıkacağını sanmıyorum.)

benim piranha tablettede var o resmi jelly bean çıktıgo halde güncellemiyo :D

Selsdulul

Üye
simdi herhangi bi siteden alsak telpa karantili mi olur?

Üst Alt