06kubilay06
Üye
sabah sabah telefoncuya gıttım sadece siyah rengi kalmış bende almaktan vazgeçtim hemen pc ye oturdum darty den sipariş ediyim diye ordada stok bitmiş şansa bak
bende hemen aradım telefoncuyu yarın alıcam dedım varsın siyah olsun zaten yedek parçaları gelirse arka kapağı değiştiririz nasılsa çıkabilen arka kapağı var 
- - - Eklendi - - -
ayrıca telpaya beyaz ve mavi renklerinin gelemsi 2 haftayı bulurmuş
- - - Eklendi - - -
edit:alıntıdır
bende hemen aradım telefoncuyu yarın alıcam dedım varsın siyah olsun zaten yedek parçaları gelirse arka kapağı değiştiririz nasılsa çıkabilen arka kapağı var 
- - - Eklendi - - -
ayrıca telpaya beyaz ve mavi renklerinin gelemsi 2 haftayı bulurmuş
- - - Eklendi - - -
Telefon 03.07.2013 itibariyle hiçbir sitenin stoğunda bulunmamaktadır.Bazı siteler ön sipariş almaktadır.
Ereyon : Ürün Yolda.Yani ön siparişte mavi ve beyaz rengi için ön sipariş alıyorlar.
HepsiBurada : Ürün şu anda satışta yok.Ön sipariş alındı ve o listede dolunca ürün siteden kaldırıldı.
Hızlı Al : Ürün temin edilemiyor.Ön siparişler teslim edildi ve bitti.Tekrar aldıkları ön siparişlerde dolunca temin edilemiyora geçti.
Telpa Market : Ürün şu anda satışta yok.Stokta kalmadı.
Darty : Ürün şu anda satışta yok.Çünkü ön sipariş d
Kliksa : Beyaz ve Mavi Satışı stok kalmayınca bitti.Ürün şu anda satışta yok.
Ereyon : Ürün Yolda.Yani ön siparişte mavi ve beyaz rengi için ön sipariş alıyorlar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
HepsiBurada : Ürün şu anda satışta yok.Ön sipariş alındı ve o listede dolunca ürün siteden kaldırıldı.
Hızlı Al : Ürün temin edilemiyor.Ön siparişler teslim edildi ve bitti.Tekrar aldıkları ön siparişlerde dolunca temin edilemiyora geçti.
Telpa Market : Ürün şu anda satışta yok.Stokta kalmadı.
Darty : Ürün şu anda satışta yok.Çünkü ön sipariş d
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve stok bitti. Kliksa : Beyaz ve Mavi Satışı stok kalmayınca bitti.Ürün şu anda satışta yok.
edit:alıntıdır