şaka değil cidden 50 sayfa okudum en son baktığımda konu 22 sayfa idi arkadaşlar size sorularım olacak rr3 ve asphalt 7 sadece bu ikisinde oyun performansı nasıl çünkü galaxy s3 asphlat 7 düzgün oynatırken gm discovery biraz kasıyordu ve sizin karşılaştığınız bir sorun var mı bu yaz içinde bir telefon almayı düşüyorum ve bunlardan en önemlisi android 4.2.2 güncellemesi sizce alır mı ?? 4.3 almasa bile kararlılık ya da 4.2.2 alması lazım çünkü cihaz 4.2.1 olarak geliyor eğer güncelleme alacaksa bu cihaz kapış kapış giderarkadaşlar kullananlar bir kaç kişi artmış 4-5 gündür forumda yokum konuyu takip edemedim bugün bi baktım 60 küsür olmuş 50 sayfa okudumşaka değil cidden 50 sayfa okudum en son baktığımda konu 22 sayfa idi arkadaşlar size sorularım olacak rr3 ve asphalt 7 sadece bu ikisinde oyun performansı nasıl çünkü galaxy s3 asphlat 7 düzgün oynatırken gm discovery biraz kasıyordu ve sizin karşılaştığınız bir sorun var mı bu yaz içinde bir telefon almayı düşüyorum ve bunlardan en önemlisi android 4.2.2 güncellemesi sizce alır mı ?? 4.3 almasa bile kararlılık ya da 4.2.2 alması lazım çünkü cihaz 4.2.1 olarak geliyor eğer güncelleme alacaksa bu cihaz kapış kapış gider
Kendime de alacağım inşallah belki o zaman oyun yükler denerim

Mavi al hacı abim![]()
Beyazı güzel ama arkası kaygan plastik abi yazın kötü olabilir. Siyah nasıl onu bilmiyorum
Mavi gerçekten bana yakışmaz kardeş
Mavi gerçekten bana yakışmaz kardeş

arkadaşlar telefonu persmebe alcaktım bugun gıttım gorustum telefoncuyla persmebe demsıtı ama persmebe telpaya gelıyormus cuamda bana gelır dedı
Birkaç fotoğraf ;
Fotoğraflar tarafımca çekilmemiştir.
var ama gelmemiş özel olarak getirtcek ama telpanın depoda da yokmus persmeeb gelcekmıs keske dün internetten alsaydım
Telpa bayisi yok mu oralarda elden al
Fotoğraflar için teşekkürler. Gerçekten çok güzel fotoğraflar çekmiş (fiyatına göre). Ekran canlılığı nasıl acaba?
Bana yakın 4 telefoncu buldum telpanın sitesinde hepsi ana cadde üzerinde yarın çıkıp gezicem hepsini deneme imkanım olur belki![]()

Birkaç fotoğraf ;
Fotoğraflar tarafımca çekilmemiştir.