General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye

achambo

achambo

Üye

Symbian^3'den geçmek çağ atlamak gibi olucak ben de alabilirim bu cihazı :hmmm

aynen öyle ama lise 3,4 -> 2 yıl yurtta olucam telefonla hafta içi 1 saat max. (kaçak götürürsem:D) hafta sonu da 2-3 saat ancak uğraşırım, asıl fikrim 2 yıl sonra en iyisinden almak ama bunu görünce burstan da para var zaten şuan alsam mı diye düşünmeye başladım:D

- - - Eklendi - - -

Symbian^3'den geçmek çağ atlamak gibi olucak ben de alabilirim bu cihazı :hmmm

yaş kaçtı:) ona göre fikir söylicem de

OPC

OPC

Üye

aynen öyle ama lise 3,4 -> 2 yıl yurtta olucam telefonla hafta içi 1 saat max. (kaçak götürürsem:D) hafta sonu da 2-3 saat ancak uğraşırım, asıl fikrim 2 yıl sonra en iyisinden almak ama bunu görünce burstan da para var zaten şuan alsam mı diye düşünmeye başladım:D

- - - Eklendi - - -

yaş kaçtı:) ona göre fikir söylicem de

Yaş 17 benim. Yurtta telefon yasak mı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: achambo
OPC

OPC

Üye
  • Beğen
achambo

achambo

Üye

Allah Allah nasıl yurtmuş o :D evet o da var ama o kadar oyalayacağını zannetmem :hmmm

çalışmak için kalıcam zaten kameralı tel. yasak:D

e7 işimi görürü herhalde tarayıcısını kullanmak ne kadar işkence olsa da:)

ama discovery hala aklımda adamlar süper telefon yapmışlar alacak olsam anında alırdım:oke:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Mavi alsam zamanla boyası atar mı?

OPC

OPC

Üye

çalışmak için kalıcam zaten kameralı tel. yasak:D

e7 işimi görürü herhalde tarayıcısını kullanmak ne kadar işkence olsa da:)

ama discovery hala aklımda adamlar süper telefon yapmışlar alacak olsam anında alırdım:oke:

2 sene kesin olarak yurtta kalıcaksan gerek yok bence ayrıca çok saçmaymış kameralı telefon yasağı. Benim de birikmişin üstüne evdekiler koyarsa note2 falan alabilirim de işte elektronik hiçbir şey almıyorlar özellikle :D bakalım kısmet

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
yarin aksam birseyler karalarim telefon hakkinda

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
ama cihaz dehset yaaaa :kop2:

• Beğen
Tepkiler: achambo ve OPC
KayraBey

KayraBey

Üye
ekran fena.aceden sonra hiz fena.hersey fena :ehe

• Beğen
Tepkiler: achambo ve OPC
achambo

achambo

Üye

2 sene kesin olarak yurtta kalıcaksan gerek yok bence ayrıca çok saçmaymış kameralı telefon yasağı. Benim de birikmişin üstüne evdekiler koyarsa note2 falan alabilirim de işte elektronik hiçbir şey almıyorlar özellikle :D bakalım kısmet

birikmiş şuan 1300 civarı var benim hesapta da 2 yıl daha biriksin 4 bin olsun:D

• Beğen
Tepkiler: OPC

Üst Alt