achambo
Üye
mavi biraz cirtlak gibi![]()
mat diyolardı cırtlak durmuyo diye forumlarda bahsediyolardı o yüzden sevmişler maviyi kendin bakabiliyosan rengine bak bence
abi aldınmı?
sakın 600 den 1 kuruş fazla verme fiyat sabit sakın almayınaz önce bi yerden beyazıni buldum nakit parayla alacaktım 700 lirayadan aşağı inmediler bende vazgeçtim
mavi cırtlak değilmiş Ahmet abi herkes o yüzden maviden tereddüt ediyordu ama alanlar memnun tatlı ve mat bir mavi elden kaymıyor. beyaz biraz kayganmış parlak beyaz
gold da yok ama darty erken getirmişGold ve darty ye 10 temmuzda geliyordu.
ture beyaz olani almaya gidiyom ne dersin

1-general mobile çin değil türk malıdırben bugün bir telefoncuya sordum bir tane satmışlar ondan da şikayet gelmiş adam bunlar çin malı yedek parçasi bulunamıyor bi sorun olduğunda muhatap bulamıyoruz diye artık satmıyoruz dedi
hepsiburada.com 15 temmuzda alabilirsin güvenilirinternetten almak güvenli mi güvenli ise hangi site
hepsiburada.com 15 temmuzda alabilirsin güvenilir
gold 10 temmuz da alabilrisin sorunsuz alısveris
darty hemen alabilirsin
ö.deil15 temmuza kadar beklemek istemiyorum biraz sabırsızım
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler :-)
ö.deil
bende sımdı cok canım sıkıldı normalde 10 temmuzda alcaktım sonra bulundugum yerdekı telefoncu persmebe getırcem dedı n gec cuma dedı ama sımdıde darty gelmıs adamda benim için getircek sımdı adamada kazık atmsı gıbı olmakta ıstemıyorum .s
normalde getirmiyomuş istek üzerine getiriyormuş ben istedim diye gelcek
alan çıkar illaki ama adam sana özel getiriyorum mu dedi ki böyle yazdın
normalde getirmiyomuş istek üzerine getiriyormuş ben istedim diye gelcek

fiyat aynı ama telefoncu 12 taksit yapıyor dart peşin fiyatına 4 taksit yapıyor (darty de 3 tl kargo ücreti var) ben bugun sipariş ersem kaç gün içinde gelir darty den
2 gün fark var fiyat farkı var mı peki
kayserilikten oluyo herhalde aklıma bişey geldi de neyse![]()