KayraBey
Üye
La Ahmet abi yazdi sandim agzim acik kaldi

La Ahmet abi yazdi sandim agzim acik kaldi

bugun alacagim bu telden insallah
Ahmet abi İstanbulda nerde var bulabildin mi?
Yeterli ama daha yuksek olabilirdi
wifi de s3 ü geçiyor incelemerde onu gördüm ama 3g hızını bılmıyorum oda hızlıdır diye düşünüyorumtelefonun wifi ve 3g hizi nasil acilen cevap verirse kullanan arkadaslar iyi olur
wifi de s3 ü geçiyor incelemerde onu gördüm ama 3g hızını bılmıyorum oda hızlıdır diye düşünüyorum
konusurken karsi taraf sesimizi duysun diye bagirmicaz dimi.
Dolphin ile yapilani soyluyorsan onu baz alma. Tarayici testi 3. Parti uygulama ile yapilmaz.
yok onu demiyorum youtubede baska testlerde var kendı tarayıcısıyla yapılan arkadaşlar bi sorum olcak bugun gordum avea da 43 mbps hıza geçmiş ama çift taşıyıcılı gerek dıyo nedir bu çift taşıyıcı general mobile da varmı ? gm discovery 43 mbps destekliyo ama çift taşıyıcı kafamı karıştırdı
Dolphin ile yapilani soyluyorsan onu baz alma. Tarayici testi 3. Parti uygulama ile yapilmaz.
Bence de.1 video için cihazı yakmamalıyız.
![]()
ben bugün bir telefoncuya sordum bir tane satmışlar ondan da şikayet gelmiş adam bunlar çin malı yedek parçasi bulunamıyor bi sorun olduğunda muhatap bulamıyoruz diye artık satmıyoruz dedi
Bağlantı teknolojileri olarak s3 ten çok daha üstün. Yani yüksek hizli bir baglanti bulursaniz s3 u gececektir.
ture beyaz olani almaya gidiyom ne dersin

abi bence mavi daha güzel gibi
- - - Eklendi - - -
ama sana kalmış sevdiğini al, ture de ne dicem onu da bekleyelim![]()