Evet yokmu yeni bilgiler
Yani s3 yerine gm+laptop al diyosun.ama su titanium gri s3e hasta oldum ya
yani oyun isityosan masaüstü al olmazsada güel doannımlı bi laptop alAma laptop falan kullanmamki ben.anca oyun.yoksa ps3alcam ama oyunlari cok pahali
Konu dağılmasın.
Ben telefonu inceleyemedim.Üstün körü bakabildim sadece.Tam test için birkaç saat kurcalamam lazım.
Ben bu telefondan iki tane alacağım ama merak ettiğim önemli konulardan birisi de mikrofon ve ahize ses düzeyi.Konuşmalarda ses nasıl geliyor ve nasıl gidiyor kalite olarak merak ediyorum.Telefonla görüşme yapan arkadaşlar bu konuda da bizlere bilgi verirse iyi olur.Eşim şimdiki telefonunu sesi az gelip-gidiyor diye tamire yolladı.Yeni aldığım telefonda da böyle sorun olsun istemiyorum.

Gordugunuz gibi rr3te kasma yok ama yorumlarda titreme var denmis.eger varsa cok kotu
Bazı videolarda kasıyo bazısında kasmıyor nedendir anlayamadım ama burada yağ gibi maşallah. (Ağaçlıklarda oluşan fps düşmelerini katmıyorum bu fiyattaki cihaz daha iyisini yapamaz.)
Afyon'a gelirse inceler aktarırım tecrübelerimi.
Evet yokmu yeni bilgiler

O kasan videoda adam ekrani falan widgetla doldurmus.onun yaninda oyuna girerken rami falan temizlememistir falan bircok neden var gibi
Evet dedigi gibi bi agacliklarda bide aracin arkasindan duman toz falan cikinca kucuk fps dusmeleri oluyor.
Oyun oynamak için ana ekranı düzenlememek lazım. Yani buna mecbur bırakmamalı.
Bunlar bahane olacaksa iş var hacı yalnız.Oyun oynamak için ana ekranı düzenlememek lazım. Yani buna mecbur bırakmamalı.
Direksiyondan daha iyi oynanıyor ama diğerlerine göre![]()

Yok ya o oyunu kastiran adamda vardir sorun![]()